Sada bih i ja mogao da izmisljam, ali to mi nije stil, a kada bih o tebi govorio istinito, to bi se sve moglo smatrati uvredljivim, pa gledaj da me ne pominjes vise sada, kada za tim stvarno vise nema potrebe. Mada je dirljivo koliko cesto me se nicim izazvan setis.
Ma treba ukinuti ocene skroz i ostaviti samo komentare.
Ili obrnuto, ukinuti sekciju komentari pa da lepo moraš videti definiciju pre čitanja komentara. Ovako, em je praznik kada defka ima preko 25 ocena, em lenje čmarulje ocenjuju samo komentarisano. Država duradi nešto
A koji kurac citate uopste. Vidite da kaizen ovi porucuje da i njega boli za definicije, one sad sluze samo za maltretiranje i omaložavanje ovih što prave postere i reakcije.
Pseto, meni ne valja Golf 2, to je kupusni kamen i uvreda za kičmu svakog Homo sapiensa. Šta je, oš se pobiti ;-)
и баново си човека јер му се нису свиделе твоје дефиниције, да
Seltice dal si lud mili pa ne valja meni ovo sto sam nabrojao nego vecini jbg
#fenderovateorija #moramdaseuklopim #poceodapusimjervecinapusi #starkemasthev #selfiuareni #bradabratenegosta
Hahaha, pa sjajno.
Sada bih i ja mogao da izmisljam, ali to mi nije stil, a kada bih o tebi govorio istinito, to bi se sve moglo smatrati uvredljivim, pa gledaj da me ne pominjes vise sada, kada za tim stvarno vise nema potrebe. Mada je dirljivo koliko cesto me se nicim izazvan setis.
Kome ti 'mili'? Kačiš se sa fizioterapeutom kojeg zovu biceps!
Jel ti dobar biceps bas?
Ako jeste da mi izdrkas snazno xdd
Ma treba ukinuti ocene skroz i ostaviti samo komentare.
Ili obrnuto, ukinuti sekciju komentari pa da lepo moraš videti definiciju pre čitanja komentara. Ovako, em je praznik kada defka ima preko 25 ocena, em lenje čmarulje ocenjuju samo komentarisano. Država duradi nešto
Jebote, nema me mesec dana, a vi još raspravljate o ocenama.
ипак је требало да принтујем све што ми је било занимљиво
Pa printovao bi da si znao da ce da te razmoduju tako brzo hahaha
јебига
Daj onaj sa kornelijem i onjeginom ociju ti tvojih
Ono je kocenje
A koji kurac citate uopste. Vidite da kaizen ovi porucuje da i njega boli za definicije, one sad sluze samo za maltretiranje i omaložavanje ovih što prave postere i reakcije.
:(
nemojte se svađati
Bezi bre odatle na pvt mi odgovori nemoj da te jurim po sajtu ja
http://i.imgur.com/yEpJufe.jpg
ko je onako banovao bojana iktsrima===MAJMUN
ODGOVORILA SAM, NEMOJ ME TUĆI
BIĆE DRUGARICA