Питање аутор - одговор модератор

1. Pseto, meni ne valja Golf 2, to je kupusni kamen i uvreda za kičmu svakog Homo sapiensa. Šta je, oš se pobiti ;-)

2. и баново си човека јер му се нису свиделе твоје дефиниције, да

3. Seltice dal si lud mili pa ne valja meni ovo sto sam nabrojao nego vecini jbg

#fenderovateorija #moramdaseuklopim #poceodapusimjervecinapusi #starkemasthev #selfiuareni #bradabratenegosta

4. Hahaha, pa sjajno.

Sada bih i ja mogao da izmisljam, ali to mi nije stil, a kada bih o tebi govorio istinito, to bi se sve moglo smatrati uvredljivim, pa gledaj da me ne pominjes vise sada, kada za tim stvarno vise nema potrebe. Mada je dirljivo koliko cesto me se nicim izazvan setis.

5. Seltice dal si lud mili

mili

Kome ti 'mili'? Kačiš se sa fizioterapeutom kojeg zovu biceps!

6. Jel ti dobar biceps bas?

7. Ako jeste da mi izdrkas snazno xdd

8. Ma treba ukinuti ocene skroz i ostaviti samo komentare.
    Ili obrnuto, ukinuti sekciju komentari pa da lepo moraš videti definiciju pre čitanja komentara. Ovako, em je praznik kada defka ima preko 25 ocena, em lenje čmarulje ocenjuju samo komentarisano. Država duradi nešto

9. Jebote, nema me mesec dana, a vi još raspravljate o ocenama.

10. ипак је требало да принтујем све што ми је било занимљиво

11. Pa printovao bi da si znao da ce da te razmoduju tako brzo hahaha

12. Daj onaj sa kornelijem i onjeginom ociju ti tvojih

13. Ono je kocenje

14. A koji kurac citate uopste. Vidite da kaizen ovi porucuje da i njega boli za definicije, one sad sluze samo za maltretiranje i omaložavanje ovih što prave postere i reakcije.

15. :(
    nemojte se svađati

16. Bezi bre odatle na pvt mi odgovori nemoj da te jurim po sajtu ja

17. ko je onako banovao bojana iktsrima===MAJMUN

18. ODGOVORILA SAM, NEMOJ ME TUĆI
    BIĆE DRUGARICA

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.