U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Tražio sam razmod još pre mesec dana, dosadio mi progon pojedinaca koji su posle prešli da me jure i na FB pa sam bio prisiljen da iskopčam neke dobre prijatelje samo zato što ovi vide moje objave.
A i dosta sam bio mod, ima ovde sposobnijih autora za taj posao.
ti ko da nisi čuo za privacy podešavanja lol
хахах јесам ли те и ја прогањао па си ме избацио из пријатеља
мислим брига ме, ионако ћу једном избацити све са вукајлије из френдова на фејзу, само док ми дође из дупета у главу
Nisam tebe izbacio, ako mi nisi u prijateljima onda jesu oni koji me stalkuju po netu - Puju čitam i dalje :)
CapooNe, kod mene su privacy podešavanja na nivou "ne vidim te više" :)
ne znam ja šta ti to znači
staviš da mogu samo prijatelji da ti vide
oni koji treba da vide su prijatelji
oni koji ne treba nisu prijatelji i toeto
nisi mod ali evo pitanja
kad misliš opet da izbaciš talas defki da znam da ne pišem?
vido sam danas iz ofa šta si napravio, sramno i ne zaslužuješ moda
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA, to je samo danas, čisto da se zapazi da više nisam mod, neće to nikad više da se ponovi :)
a zato, povlačim reč :) to kao oproštajna(tekma)?
хаха који курац, што бих те ја сталковао? ниси женско, колико знам
ma ne ti, idukurac, nego ne mogu da postujem kod tebe a da mi se ne prikače smarači da odgovaraju na moj komentar umesto na tvoj post...
PROSECNI SREBENDA=========postovi su ti krajnje detlicarski+izrendani sa dna dzelinog lonca
E bruse bruse...
Da nisi i ti možda u kolateralnoj šteti Šomi? :)
Youkenhedlmyglavic pitanje:
Zasto me banujes kada nigde nikog nisam uvredio? Zasto smatras da si Bog i batina pa da mozes da radis cenzuru na vukajliji i odredjujes u kojoj temi neko sme, a neko ne sme da pise? Zasto si u nivou moderatora kao sto je bio ovaj Marko i zasto se malo ne dozoves pameti i ne postujes pravila vukajlije? Zasto diskriminises po navijackoj pripadnosti, sto ce reci verovatno verskoj i svakoj drugoj?
Kako te nije sramota da dozvolis petorici divljaka i ortodoksnih paora (ovo je cinjenica, ne uvreda) da mogu da teraju postene i obrazovane ljude sa foruma kako bi mogli da se do mile volje kupaju u kaljuzi (tipa tema parovi) koja je njihovo prirodno okruzenje?
Da li vidis sta ti i tebi slicni radite od ovog sajta i do cega ste ga doveli?
Ma žalim za gradom Brusom prijatelju dragi, fali mi dosta, tu sam upoznao prvu ljubav, a što bi mudri, stari preci rekli: "Prva ljubav zaborava nema".
E Bruse, Bruse...
Tamo je moj bivši poslodavac pekao neku rakiju, znam par dobrih ljudi odande.
вуцицупедеру, не смарај. ако си већ хтео нешто да унапредиш дискусије на сајту, имаш оригинални налог, па изволи одатле.
au, napisano je GLAVIĆ
po mom skromnom sudu ovo je neprimereno etiketiranje i vređanje
molim moderaciju da zaštiti sajt od nedoličnog rečnika i banuje ovog, meni inače jako dragog, autora
Truc, odgovori na pitanje i ne koristi dzibersku retoriku onih kojima si pokrovitelj. Ili me banuj, to jedino znas da radis.