Питање аутор - одговор модератор

1. Mala Vidra nemoj uplasena biti

2. niste mi odgovorili

3. nespemujte operativno temu marvo, vidro banuj gomna
    Elem:
    Da li se iza uradovog naloga krije stvarna ličnost, da li je on u astralnom međukosmosu ili živi kao duh. Jel on kad ide po viršle u Matijević ulazi kroz oluk ne ostavljajući tragove. On kad ide uveče kući jel prolazi kroz zidove ili skače kroz prozor. Ima li neki dokaz koji će potvrditi njegovo postojanje? Jel on čovek ili neki sistemalgoritam što odabira rendom definicije i postere na svakih 10h pa zatim nestane u tami? Jel imanegde na internetu da se vidi o njemu i jel tačno da su njegova govna nevidljiva dok ih kenja a i kasnije?

4. Reći ću ti samo da mu pravo ime nikako nije Andrija.

5. KAD SAM BIO JA SIROMAH BEZ LJUBAVI I BEZ DOMA :D

6. Znači on postoji, diše i drka kurac.
    Možže još neki podatak, jel se ne zove Nikola, Stefan ili Filip i koje godište nije?

7. nemam pojma, na usb-u nije pisalo

8. zajebavam se, ja nisam moderator nego njih zabole za temu pa malo zamenjujem :)

9. те форице урадскрипта су смориле 2012. године

10. pozdrav za brusa najveceg heroja!

11. bravo marko hejterčino
    ja sam ovde od pre 6 meseci

12. gde si mene našao u heroje, još mi se živi :)

13. jel brus ramodovan samoinicijativni lili?
    i jel može marko da se malo banuje a da se kao razlog navee nadrkanost i želja sa svađom, tj. on je reko da voli kad se drugi nerviraju, jel to ljudski jebemumater?

14. urrad je najveca legenda, realno

15. није људски зато што ја нисам човек

16. PROSECNA SRBENDA je jako uvredjen i otisao je da se mazi sa mamom

17. i ti si neki urad?
    Bruse jesi sam želo da se razmoduješ i zašto, ti si mi najdraži ovde, majke mi
    evo pitanja ozb: što mi se ne odabere onda definicja majumu "kao pokisao" pa za dobrobit je sajta a mene iskereno zabole za odabrane nego da se narod nasmeje,da zaboravi na muku

18. olanik je pobego iz majkiinog naručja da komentarie na vuki, OJSA OPA MALI

19. који ништак...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.