Питање аутор - одговор модератор

1. kojih 2,ima 2 i 30 fazon xd

2. kako brate taj kenja sa tolikim nogama

3. stojeci brate hahaha i snima usput izbliza i detaljno

4. hahahahahha brate sa onim rukama moye petu svoju da snima iz stojeceg polozaja sigurno je bio kvlt snimak jako, rezija - bravo, 10!

5. hahahaah prevrh snimak sad mi zao sto sam rekao ,,neka,brate,, kad je krenuo da mi pokazuje bas me zanima kako je uspeo sve to da odradi nekako mi nerealno deluje hahahah

6. i to sto posto nije uprljao mobilni ahahah koji genijaalc nek ide na FDU pod hitno hahaha alejandro jodorovski mu zavidi

7. hahah a imao je neki predrkan fon za to vreme sa kamerom sto moze da se okrece i ja mislim i izduzava i sve

8. е да шта сам хтео рећи кад сам видео агилног сетио се да сам сањао синоћ глуп сан и мрзи ме да тражим ону тему, иначе сањам искључиво глупости и неке људе небитне, фазон неке покојнике, људе из школе, оне што сам видео пар пута или немам појма одакле па понекад и са вукајлије јебига

не знам сад тачно шта се десило, углавном, мој буразер и ја смо били код агилног гајби и ту ваљда пили кафу или шта већ, а пре тога смо били са неким нашим рођацима и немам појма како смо се нашли код агилног и седели на неким фотељама на развлачење јер као агилни нема кревет кући него му те фотеље служе и за спавање и за седење и следећа сцена ја не знам де се налазим већ и зове ме агилни на телефон каже јебем ли ти мајку сјебали сте ми 3 кревета ја реко брате који ти је курац како смо сјебали, каже он немам појма покварили сте ми 3 кревета и ту му ваљда ја нудио паре за поправку и ту опет са неким рођаком блејимо и даље се не сећам

9. hahahaha koji majstor zamisljam onako u skolskom na klupama pored tebe sedi dzin i nudi ti animalishn snimak ahahhaha ti vices neka brate, a onako grc i suza u njegovom oku ahhaah

10. hahaah ja se tek prebacio na vanderdno i cekao ispit video njega,zablejao s njim i posle 12 minuta fazon lik vadi fon da mi pokaze snimak svog cmara izbliza dok kenja ahahah ja reko neka,brate

11. zamisli da je razgovor tekao onako dosadno ahahahahhaha predosadsdna spika kao u kofi en cigarets dzim dzarmusa, i sve onako prebedna spika, neprijatno jako, samo odjednom aj vidis kako kenjam ahhahahaha zaprepastio si se sto posto brate hahahaahhaha

12. Bač, ne znam zajebavaš li za san, ali pre neki dan sam i ja sanjao kako si mi bio gajbi. Pokvario ti se auto na auto-putu u mojoj blizini, to videh ovde na temi "moram da se požalim", pa sam došao po tebe, žena spremila ručak... E sad, kako slabo pamtim snove, blejali smo kod mene i svađali se oko sajta, a sledećeg trenutka bežali od nekih zombija i nerviralo me je kako si spor. To je to otprilike.

Trip je ako smo počeli da sanjamo jedan drugog, lolo.

13. а иди у курац бре...

14. vama se ti stereo snovi stalno dešavaju
    sećam se kad ste sanjali da ste obojica moderatori na vukajliji

15. ahhaha da je razgovor tako tekao bilo bi josh jache hahahah al zanimljiv je lik jako,morali smo nekoliko sati da provedemo ispred zbog razdaljine vremena izmedju ispita zanimljivo bilo s njim

16. Hahaha, Dišo, neki su se probudili prerano iz tog sna, neki malo kasnije.

Ima nešto tu... Ovo sam, fazon, sanjao u subotu na nedelju, ili petak na subotu. Znam samo da nisam morao rano ustajati.

17. kako da ne bude zanimljiv ahhaha ima 2 ipo ahhahah i preogromno sve
    zamisli kako taj dobro jebe, zhene ga vole
    HAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHA ovo je ćilmo stajl ahhahhahhaah

18. Ne sećam se da sam ikad ikog sanjo osim da jednom lemaju kad sam usanjo da joj kažiprstom i palcem vršim liposukciju, u tom momentu ulzi mrs raven i mesalina obučena ko don kihot i odvedoše je, a ostali gledaju i viču mi nemaš pojma ne more tako liposukcija.

19. hahaha da brate totalno koliku kurcinu ima toliki lik mogu da zamislim... i jos je tad imao 16,17 godina a 2 metra i 30 cm

20. hahahaahahhahahahah tad je jebao profesorke

haahahaa brate
    http://vukajlija.com/forum/teme/27631-snovi-vukajlijasa-o-vukajlijasima-i-obrnuto?strana=15#post_2652165
    sta sam ja ovim odgovorom na ovaj tvoj posto hteo da kayem, ne kontam

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.