Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ODBAN ZA TEEBORA
Najzanimljiviji mađarski profeel na sajtu EVER!
Koji je bio pass
Da nije
KLOMPA
Klomposh kokosh
samo ne radi sad, trenutno je banovan. lolo
jel moz savet iz najbolje namere: nemojte da koristite ip za dokazivanje posto ne znate 100% kako funkcionise, i lako moz da se zajebete.
samo indikativno, nikad dokaz. evo ovde si totalno pogresnu adresu gledao da dokazes vezu izmedju dva autora.
Ne drkamo se naravno. Poslao sam poruku na Tibora, nije mi odgovoreno i naravno opet se ulogovao neko sa Zmijine IP adrese za koju sam proverio gde se nalazi, jer zamisli Kelte, znamo da koristim IP lokator. Sva tri naloga sa istog IP ja. Sada Sanglses otvara temu odavde odjednom, vratio se nazad, Blek Hol je ostao tamo, a da je Tibor stvarno Tibor, odgovorio bi mi na poruku, nego mislim i dalje da se Zmia logovala sa tih naloga.
Келте знамо.
Trajni za ZMIU
Inače znam i bez svega toga da je Sanglasesov dupli Tibor. Ali i dalje mislim da se Zmia logovala sa sva tri naloga.
Dzoni je skontao.
Fajse zakucaj joj trajni ban.
Pa nek se misli
meni se čini da je sangles jebo zmiju ali čini mi se samo nemojte me banovati
Caro, nemoj trajni za Zmiu, vrh ribetina.
U poslednje vrijeme na sajtu trajni ban traje kraće nego obični.
TRAJNI ZA KOKOŠ NA KLOMPOŠ TEMI
Zmia je super lik al mislim da treba da se okane interneta.
Više puta je već banovana.
Ona da je dobronamerna, uzela bi neki nick kao KOSUTA, ili HRIZANTEMA, vidi joj se zla namera, cuj ZMIA?!
znajuci zmiu mogo je samo da bude jeban
Zmia mi je hakovala profil. Nije joj prvi put da ima takve ispade. Tražim trajni ban. Vasilije G.
A najjace je Cara da trazi trajne banove za druge :'D