***VAZHNO*** TIBOR *** RAZJASHNJENJE***

1. анархија прелива.

2. Пући ће ми глоова од ове преретардиране расправе.

3. BANUJ FEJSE, DA BUDE NEKA KORIST OD TOGA STO SI UMUDOVAN

4. banuj mene fejse, o tebe sam se ogresio puno puta :(

5. Javio pa valjda je ocigledno da je sprdnja. A narocito Cara je ozbiljan kad trazi trajni ban za druge.

6. Сад ћу ја да банујем царомира јер је нашо да се зајебава у сред ове преозбиљне расправе лололо

7. Nemoj Fejse da banuješ Paju, Paja je dobar dečko

8. Jericho, a ja sam ozbiljan?

9. Ajde Fejse picko, daj neki ban, skini nevinost, neces valjda da je gubis na nubovima od 20 poena i 2 postera. Sve sa teme banuj!

10. A fejse jebem ti lepinju ne bi ti palo napamet da pukneš pandana sa kotlića na naslovnu nego odma mašeš ko pandur :)

puknem te po ćili lolololo

11. jebo vas ćaća kolko ste dosadni.
    kad god dođem na forum neko govnanje

12. Zmia je (bez zezanja) jedan od najvećih likova na ovom sajtu (da ne ka`em likuša). Svi vi muški koji glumite superiornost, ja-sam-faca-vi-ste-nubovi-boli-me-uvo-za-sajt-može-mi-se-kakav-sam-kralj intelektualni snobovi, mogli biste da učite od nje.

13. Fejse banuj mene zelim da ti budem prvi xd

14. Dajte zmiu deje gola ko jebe blek hola i tibora

15. Rec likusa koriste samo deca koja pohadjaju osnovnu skolu, a uz to imaju prosek preko 4,70.

16. Stani Kelte. Baci neki tutorijal oko korišćenja IP Lokatora molim te.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.