Pitanje za gazdu sajta, zašto u mod timu nema moderator sove strane Drine, il' sone kako već vi gledate?!
Vidru ne računamo.
Predlažem KBO-a ili Glavnog. Može i Loksi xe xe.
Ali ne može iz Bijeljine neko, to neračuna se, Bijeljina je bosanski pandan Ćuprije, crna rupa RS. Npr. Remac bio iz Bijeljine, slušo Dip Prpl i pao pod čari Natnata, moj glas ide samo nekom recimo iz Bosanskog Broda i oko 130 kila da ima, pretežno u glavi raspoređeno. Prednost osobe sa političkim iskustvom, poželjno i u oblasti medicine.
moj glas ide samo nekom recimo iz Bosanskog Broda i oko 130 kila da ima, pretežno u glavi raspoređeno. Prednost osobe sa političkim iskustvom, poželjno i u oblasti medicine.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pitanje za gazdu sajta, zašto u mod timu nema moderator sove strane Drine, il' sone kako već vi gledate?!
Vidru ne računamo.
Predlažem KBO-a ili Glavnog. Može i Loksi xe xe.
urrad je bosanac
urad je skripta.
mala vidra je bosanac
ali bosanska skripta
evo, neka se javi ako nije tako
edit: ollanik je bosanac
mala vidra se ne računa
oćemo trve bosanca
Podrska
Ali ne može iz Bijeljine neko, to neračuna se, Bijeljina je bosanski pandan Ćuprije, crna rupa RS. Npr. Remac bio iz Bijeljine, slušo Dip Prpl i pao pod čari Natnata, moj glas ide samo nekom recimo iz Bosanskog Broda i oko 130 kila da ima, pretežno u glavi raspoređeno. Prednost osobe sa političkim iskustvom, poželjno i u oblasti medicine.
Ali kako pronaći takvu osobu?
Zaista teško...
za!
nisu bosanci oni su bosnjaci broto
ON ĆE MENI TI SI BOSANAC
Ali ne može iz Bijeljine neko, to neračuna se, Bijeljina je bosanski pandan Ćuprije, crna rupa RS.
Сад си ме за срце уј'о, оно најоштрије. Боље да се не чујемо неко вријеме...
ŠTA JE BROTO, ŠTO SI LJUT?
Mitke, ako budeš ljut jedan moali ćukica će umreti :'-( Bi li to hteo?
http://i.imgur.com/yEpJufe.jpg
Сјеба ме кер. Ај, опроштено ти је, ал пази убудуће шта причаш о родном граду ми. Нећу те водити у Инсомнију кад до'еш.
не знам откуд вам та идеја да сте равноправни са нама из србије и да можете да постављате неке услове...
http://ludimagazin.net/wp-content/uploads/2014/11/lzn.jpg
zaključajte govno temu
čuj nije mene predložio
НЕЋЕШ МОДЕРИСАТИ ЦОКУЛО!
КАЗАНЕ УМУДУЈ МЕНЕ, ЈАСАМ ОЂЕ МЛОГО ДОБАР!