дакле, 100 најјачих филмова икад

  1. Е шта је ово, лабокв и панђера ставе по десет приједлога у један пост и сви уђу на листу, ма зајеби..

  2. ало возач, скини наочаре петнаести пут ти говорим.
    сваки предложени филм уђе у листу, а теби нико не брани да постујеш.
    схвати да не постављам само филмове које екстра готивим. Заслужују и не толико зиљави филмови да се наћу на листи за гласање, сад ако се људима не свиђа, он наравно неће ући у следећи круг. Али што не пружити шансу?

  3. зато сам и рекао да се прави још који круг гласања. А теби брате овакве глупости у будуће нећу објашњавати.

  4. hahhahahahhahaahh

  5. Ђечко шта си се ти наложио да се свађаш са свима с тог налога, како си кренуо и четврти ћеш правити. угледај се на Вукашина95 како је сазрио, није осто у 14-тој ко ти.
    Ако је писало 2 филма по страни по особи онда ћао здраво. Који си ти курац да тумачиш правила како хоћеш и још говориш некоме да нећеш у будуће објашњавати?

  6. Предлажем да се након што се изабере неких стотинак филмова са најбољим скором, направи куп систем где бисмо коло по коло дошли до полу-финала и финала и изабрали баш најбоље филмове. Разлог је што је за педесет филмова тешко направити неку дистинкцију са четири оцене (0, +1, +2 и -1). Много би лакше било кад би се гласало да ли је бољи овај или онај. Нудим себе да направим куп систем по ком би репасажима добијали шансе да се врате у избор и филмови који су испали у претходним колима. Било би добро да се изјасните док траје гласање за трећи и четврти круг или допуните предлог.

    С поштовањем

  7. свађам се са тобом зато што постављаш моронска питања.
    правила не постоје, ту су само формално, суштина је престала давно да се јебе 2 посто када су падале оцене на сопствене предлоге.
    е јебига отворио си ми очи, можда панћера позива на насиље и свађу? појма немам, али сада ћу да размислим. гледаћу да направим нови како бих престао да се расправљам, сад сам схватио шта си хтео да кажеш. Фазон Nomen est omen је л да, само ми још појасни како си га протумачио?

    Предлажем да се након што се изабере неких стотинак филмова са најбољим скором, направи куп систем где бисмо коло по коло дошли до полу-финала и финала и изабрали баш најбоље филмове. Разлог је што је за педесет филмова тешко направити неку дистинкцију са четири оцене (0, +1, +2 и -1). Много би лакше било кад би се гласало да ли је бољи овај или онај. Нудим себе да направим куп систем по ком би репасажима добијали шансе да се врате у избор и филмови који су испали у претходним колима. Било би добро да се изјасните док траје гласање за трећи и четврти круг или допуните предлог.

    +1

    Још ово! зато и треба предлагати што више филмова, да се обрне више кругова гласања. глупо је од избора са 200 филмова правити топ100 листу... то је бедак и све пада у воду. А и не мора овим темпом да се иде ако је проблем, пошто ако бисмо рецимо правили 10 кругова по 50 филмова, било стварно пребрзо и напорно за дечка који обећава.

  8. za da se napravi sexy sistem glasanja

  9. А болан свађаш се пола људи на сајту због глупости, надркан си и то је очигледно. Немам појма ни шта ти значи ник искрено, само видим како си банован на оном налогу, вратио си се још више полупан. ниена бар није филозофирао и смарао.

  10. онда се навикни на пантеру који филозофира и смара. дај неки знак толеранције за нас без наочара. и успут избаци филозофију из свог живота кад је већ користиш у том контексту и остани доследан свом слоју. љуби брат.

  11. неки знак толеранције за нас без наочара

    за нас без наочара

    без наочара

    http://i.imgur.com/jOSUgkv.jpg

  12. онда се навикни на пантеру који филозофира и смара

    bahato

  13. pa ono, posle cetiri kruga bice 80ak filmova za top100...

    plan je bio da se onda obrnu jedan il dva baraz kruga (gde bi se nasli filmovi koji su bili najblizi u prethodnim rundama i ovi najnoviji predlozi).

    tu bi mozda bilo 60ak filmova lupam verovatno manje... nek bude 60. i onda sam kontao da u jednom krugu stavim polovinu i da ih podelim u 5 grupa po 6 filmova. podele bi isle po zanrovima il godinama zavisi.

    a glasalo bi se po starom sistemu al bi za svaku grupu bilo moguce dati samo jednom +2... dalje bi isao po jedan film iz svake grupe (u ovom primeru 10) a ostatak bi popunili oni sa najvise glasova u generalnom plasmanu (od tih 60 filmova)

    kontam da je konfuzno nek se jave oni koji su shvatili. misim da bi bilo zanimljivo

  14. forum je izmedju ostalog i za filozofiranje,vama sto smeta zapitajte se sto ste uopste ovde...sta treba da se radi onda na forumu koji kurac,da se balavi?

  15. YouCantHandleTheTruћ

    sto se tice tvog predloga moze al mi nije jasno da li mislis da ga primenis posle cetvrtog kruga il kad izaberemo svih 100 filmova?

    i na koju foru bi se sudarali filmovi... da ja rangiram npr 120 po glasovima, a u tom kupu bi isao prvi na poslednjeg i tako dalje jel?

  16. Dodajem Solaris i Los Olvidados (ako uopšte bude sledećeg kruga). Inače mislim da je rano još za ovo što je Truć rekao jer ko što neko reče ispadne da biramo top 100 od nekih dvestotinak filmova.

  17. mozemo mi da predlozimo i 500 filmova al dzaba kad ih vecina nije gledala

  18. Е шта је ово, лабокв и панђера ставе по десет приједлога у један пост и сви уђу на листу, ма зајеби..

    pa bolje da stavim u jedan post 10 filmova nego u 5, a kad bi svi stavljali samo po dva filma napravili bi listu za 4 god.ni to pravilo sa dva filma nema nikakvu svrhu.sta ti to imas protiv mojih predloga?

  19. https://media.licdn.com/mpr/mpr/p/6/005/072/18e/0f66356.jpg Ne znam kako se zove, ali ima sjajnog glavnog glumca koji se bavi lovom na pacove u NY.
    Pri tome je dečko opasan šmeker, a pacovi su mutirali na nivo tetrapacova koji je br.utalno imun.

    Završna scena je kada sve megapacove iz grada navuče u prazan olimpijski bazen i raznese eksplozivom.

  20. sto se tice tvog predloga moze al mi nije jasno da li mislis da ga primenis posle cetvrtog kruga il kad izaberemo svih 100 filmova?

    Кад изаберемо нпр. 128 филмова или 100 или неки други број, не мора да буде 2 на нешто, пошто ћемо организовати репасаже и друге шансе за филмове који испадну са великим бројем гласова. Смислио бих неки куп систем у зависности од броја филмова.

    i na koju foru bi se sudarali filmovi... da ja rangiram npr 120 po glasovima, a u tom kupu bi isao prvi na poslednjeg i tako dalje jel?

    Да.

    Али сад кад видим шта си планирао, ок је и ово што си ти хтео. Ја сам мислио да ћеш да завршиш са избором топ 100 и да је то крај. Нисам знао да ћеш после да правиш групе и сл. То подржавам, само дај како си то мислио да направиш да продискутујемо може ли мало да се унапреди.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.