Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
има линк у првом посту ка теми са сто филмова.
Е могло би бити маалко видљивије.
мислим
а линк у овој ријечи "теми"
Oće li sad biti neki izbor za najbolju pesmu , nešto po ovom principu, ili najbolju seriju, video igricu?
:semi retarded troll face:
па жуто је, јебига, где би још могао да води линк? или и ти видиш бело-златну хаљину?
хахаха
па жуто јесте и зна се да је линк, само је негдје на средини поста и недовољно видљиво наспрам важности те листе.
После иљаду линкова, овде-овде-резултати-занимљивости... налази се тај линк. мислим да заслужује боље мјесто и предлажем да се организује гласање за линк који ће бити први у посту
Evo jedna teorija, meni skroz prihvatljiva
https://www.youtube.com/watch?v=6Q2FIbGXPz4
то јесте, ево, мало сам изменио. јебига, накупило се текста, тај је линк у почетку био при врху. :)
Sanšajn, dopada mi se ova teorija...
I meni je super ideja, nekako na težini dobija film. Zlobnici bi rekli da je to "samo" dobrе fore i dijalozi/luda priča/ originalni likovi u filmu,p recenjen Ričijevski film. Ja Pupl mogu gledati bezbroj puta i neće mi dosaditi. Tarantino je ćaća nek priča ko šta oće, pogotovo ako je ova teorija tačna (a toliko stvari se podudara da verovatno i jeste).
Браво Трућ, ово је савршено сад!
Изабрали смо најбоље, резултати овде. Видимо се у неком другом филму.