Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
smorila me ova lista ispao svaki meni do jaja drag film
osim lebovskog
GOOOOO LEBOVKKI
A jebiga sad Kvantum Tarantula iako pizda od čoveka, ipak pravi vrhunske filmove.
Имамо само један глас у баражу. Видим да су сви гласали за пар у баражу осим двојице и тешко ћемо доћи до два гласа у баражу. Ето, нека гласање траје још пар сати, али ја сам за то за признамо исијавању победу у баражу са 1:0.
Гласајте ви који пратите тему, а нисте гласали.
Овде је пар за гласање:
http://vukajlija.com/forum/teme/65852-najbolji-film-svih-vremena-po-izboru-ucesnika-dakle-foruma-pocelo-glasanje-za-trece-kolo?strana=17#post_3123356
:(
http://i.imgur.com/4hj8zAv.gif
hahaahahahh
polako matori,7 ujutru je
vidis da smo samo ja i ti fazon na INTERNETU celom u vreme oovo lolo
I ja sam tu al me boli kurac za filmove
ма треба нешто да радим, само неко да гласа, па да окачим резултате.
Daj sta treba ajde
Previse sam dobar
U stvari koliko kapiram jedan vec vodi jedan nula a igra se do dva eto za taj glasam i nadam se da ima picki dobrih u njemu ili da bar nema pedera nekih eto
nemam pojma o čemu se radi, ali evo glasam za 12 angry man jer to sam gledao i do jaja je
опуштено, псето, гласао си једну лепу породичну причу, а против филма у ком су сви глумци мушкарци. 2:0 за шајнинг. захваљујем.
следе резултати и парови...
едит: јбг, дукка, литл ту лејт.
pseto obrni glas za 12 angry man, neka bude preokret u nadoknadi vremena
јој, шта правите. овако ћемо.
у наредних сат времена може да се јави неко и да да глас по постојећим правилима. ако се не јави шајнинг је прошао. рачунамо да је 1:1 до тад.
Obrcem glas opaaaaa inzagi ga dao buljom u devedesetdesetom minutu
a bre truće, glasao sam pre tvog posta, što znači tačno na vreme. da vidimo šta sudija kaže... da, da, na vreme sam glasao. eo i inzagi88 ga muno u poslednjoj sekundi, pobednik je rešen u uzbudljivoj završnici
Nema narednih sat vremena ne omalovazavaj nam glasove brate mi ti ucinili a ti tako
Engri men ac milan vins baj KO
I slobodno od sada racunajte da sam u svakom kolu glasao za ovog engri mena tj samo za njega engri men do pobede