Prijava

Odseli se na Čemerno. Pa ćeš da zakukaš za vrelinom beogradskog asvalta.

Lukse, nisam tužan, već patim od slovenske melanholije. A i ne ide mi nešto najbolje trenutno, jbg.

možda mene nešto vuče da razmišljam o tome jer sam nešto mamuran ceo dan pa mi se pije voda i nešto hladno...

Ovi što kažu da ima i kod nas vukojebina ne kapiraju trip. Pa svaka kod nas vukojebina ti je tri sata hoda od neke varoši, maksimum. Gledao sam u nekoj emisiji Memedovića, kaže, jedina opasnost ako zalutaš na nekoj srpskoj planini jeste da ćeš da naletiš na nekakvo selo. Ali kad odeš u Sibir, otišao si. Zato je Sibir idealno mesto da odeš u pizdu materinu, a ne Čemerno, Medvednik, Tara ili Romanija.

Ал они наши сиротани су били вероватно на највећој могућој запиздини, ја кацам видео мапу мислио сам да тамо нема ничега, мада оно, и нисам много погрешио лоло, једино горе би можда било на црвеним областима ван правоугаоника.

http://i.imgur.com/03PN46O.png

Сличних ледара има и по северу Канаде, Антартик мом авантуристичком духу делује баш изазовно, место где је људска нога најмање, а има места где никада и није, ходила. Ал јебено је то, не постоје услови за сталне насеобине, само тако привремено па назад у цивилизацију. Ал кад би моро да бирам између ледаре и пустиње, типа Сахара, уф..... врелину мрзим, ал ни зиму нешто не волим. Живело вечито пролеће.

Valde, i ja sam tužan jer mi se deo privatnog života (hajmo tako reći) baš ujebo, a na poslovnom planu mi baš krenulo, ali šta mi se vredi jadati jer misle ljudi da se uvek zajebavam i teram neku komendiju a i boli ih kurac. Počeo sam u zadnje vreme da pijem, što ne znam da li je dobro ili loše, jebemga. Idemo u Sibir da od ciroze umiremo lagano kraj svetla fenjera u baraci neke pripizdine poviš Novosibirska, brate melanholični, ili napreko, da me u birtijama izbodu čakijama pijani Rusi kad počnem sa erekcijom hvaliti zapadnu nauku i amerikansku tehnologiju.
http://i.imgur.com/JRfQLSw.png

ispod ledina antarktika se moze mnogo mnogo toga naci
antarktik je nekada bio najvreliji kontinent i sve je bujalo od zivota,totalna suprotnost ovovremenskom antarktiku

Idemo u Sibir da od ciroze umiremo lagano kraj svetla fenjera u baraci neke pripizdine poviš Novosibirska, brate melanholični, ili napreko, da me u birtijama izbodu čakijama pijani Rusi kad počnem sa erekcijom hvaliti zapadnu nauku i amerikansku tehnologiju.

Važi, al izlečila bi te votka i čizma brzo od nauke i tehnologije uopšte, a ne samo američke :) Ostao bi samo mučeno telo sa setnom dušom koja pijana u prljavom prozoru gleda kako veje napolju.

djecu pravite vas dva melanhola, mojne trucate o sucidu na vako humoresknom sajtoau.
ozbiljno, otkad imam djecu, neam kad da sam daun.
ali tako bi mi lego Sibir na jedno 3 meseca da se resetujem, nemate pojma :)

Mile, nemoj da te baka šamara petama, pls. (EDIT: Imaš poruku na Fejsetu).

Ma pravim ih ja, ali ona nikako da se naprave. Ko ih jebe, ionako samo kmeče i troše se pare na njih.

I ja sam razmišljao o ovom ranije. Mogla bi i neka pripizdina na Aljasci. Do 3 mjeseca najviše. Brvnara u šumi. Da imam dnevno neku obavezu sitnu (recimo hranjenje životinja), a ostatak vremena da ložim vatru, pecam, provjeravam zamke, bazam po šumi, cijepam drva, čitam, spremam hranu. Valjalo bi da ima rakije ili tako nekog čuda, da se sašijem povremeno. Rutavo bi bilo jedino srati po toj ladnoći, to mi i prije padalo na pamet. Vjerujem da bi izdržao 3 mjeseca sam, al da bi pred kraj već počeo da se smaram. Ako bih sa sobom imao kera, to sve bi već mogao da nazovem ugodnim provodom. A ako bi išao u paru s nekim pajdom u sličnom fazonu, onda je to već ozbiljno zezanje. Može ovde
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnPGhejZgRd6hd4wd6FyinaTJmXSgWAstj4wcR3uQg9bVwens5

Ne znam brate, išo bi i ja verovatno da se naučim pravim vrednostima u životu