USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Pa boli ga kurac. Danas dosao na cet, svi se ubili pisuci, ja otkucao revolucionarni predlog, kaze on odoh i izlogova se.

2. Nisam cito temu i boli me uvo za ove tabele te i nisam nesto upucen u sve ovo, samo me zanima kad se svi glasovi saberu da li ce ova "svih vremena" biti ista ko ona dosadasnja, dje RD i Straja drze celo kolone?
    PS i sto imam onaj minus dje je pozicija na posterima!

3. Zato sto si postere napravio pre 2013.

4. Nisam bas nesto pravio, cak i jedina 2 odabrana koja imam su pravljena u zadnji' godnu dana!

5. minus jer nisi u prvih 1000. Nekako glupo izgleda da prikazujem da si npr 6 iljada i prvi.

6. само нам врати да је за кафану потребно 500 поена или још боље неких шест хиљада и ништа више ми не треба

7. Jel zna neko do koje godine je stiglo brojanje glasova?

8. Mozes ovako nekako da vidis. Probas:
    http://vukajlija.com/autori/popularni/definicije/201203

vidis prazna lista, znaci iz 2012 su u toku februarski pa ide do decembra i onda krece 2011 od januara itd.

9. samo me zanima kad se svi glasovi saberu da li ce ova "svih vremena" biti ista ko ona dosadasnj

da.

10. само нам врати да је за кафану потребно 500 поена или још боље неких шест хиљада и ништа више ми не треба

11. Daj broj postova na forumu.

12. Kaizene napisao mi bi mi preporuku koju treba da pošaljem za apliciranje na jednom inostranom fakultetu?

13. najbolje je da vam uvede frajer lajkove na komentare, pa da gledam masu poludegeneričnih stvorenja i njihovog debilnog poimanja života kako se međusobno ližu po forumskim postovima.

uzgred rečeno, sve ovo što ti kaizene sada radiš nije ni za kurca.
    daš mu govno, on to upakuje u blještavi celofan i prodaje ti ga ko čokoladu. kapiram ja da ekipa puši tu foru, al daj čovječe uvedi neku korisnu stvar. šta me boli patka ko je 17. ovog mjeseca u pravljenju reakcija.

14. kaizenu zaista bol u kurcu trebao ostati je ljuti

15. Stavi onda i zbir glasova za reakcije i postere u profil, kapiram da bi neko i to gledao xDD

16. Osećam se vrlo čudno, što mogu da idem u čet sobu kafana. Osećaj je krajnje neprijatan.

Bilo bi bolje da je to ostalo po starom.

Ali avaj.

17. Umjesto onoga "Ove godine" i "Prošle godine", zar ne bi bilo bolje da pišu godine"2013 godina", jer ovako se neće 2012 godina pojaviti, već ulazi u listu "Svih vremena?
    Ili se čeka kraj brojanja pa će se preformulisati, ili će biti "Pretprošle godine"lol?

18. minus jer nisi u prvih 1000. Nekako glupo izgleda da prikazujem da si npr 6 iljada i prvi.

Glupo je i top100 za mesece jer npr. bude 15. u mesecu, pogledaš 100-tog na listi ima 9 pluseva. NAJPOPULARNIJI!!!!

19. Каизене, одговори нам за ове спојлер тагове што је предложио Пазл.

20. lepo bih zamolio kajzena da mi odgovori na gorepostavljen post

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.