USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Jeeeeej pocinjem da pisem ponovo!

2. Ne kapiram ništa.

3. A sto ima po cetiri tabele? I ko je ovaj pera kojot supergenije sto je prvi u sve cetiri tabele na posterima?

4. Odličan feature, takoreći kec iz rukava ili silver bullet rešenje, da se stručno izrazim, puno očekujem od ovoga, pratim sve vreme

5. Nagrada za prvo mjesto - nova Toyota Prius.

6. Sranje i bezpotrebno. Minus jebiga.

7. Nema bespotrebne opcije. Što više toga, što više opcija, to bolje. Ne možemo biti pretrpani ako je sve lepo uklopljeno. Treba napraviti 90% svega što je ikada predloženo.

Za početak ipak osnovno:

- brisanje PVT-ova
    - groblje postera i reakcija (makar 24h)
    - podešavanje profila (izbor početne strane, izbor aktivnih tema na forumu)
    - više načina sortiraja i rangiranja sadržaja (sadržaj je bitniji od autora, a baš se od autora krenulo, ali dobro, možda takmičarski duh donese i nešto dobro)
    - vratiti slike uz definicije

I još stotinak stvari, ovoga se prvo setih.

8. podešavanje profila (izbor početne strane, izbor aktivnih tema na forumu)
    - više načina sortiraja i rangiranja sadržaja (sadržaj je bitniji od autora, a baš se od autora krenulo, ali dobro, možda takmičarski duh donese i nešto dobro)
    - vratiti slike uz definicije

+milion

9. Mogućnost da izabereš stranu na koju želiš da odeš recimo 13, umesto da listaš do besvesti gde ima 100 i nešto strana.

10. Mlada Partizanka

Mogućnost da izabereš stranu na koju želiš da odeš recimo 13, umesto da listaš do besvesti gde ima 100 i nešto strana.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Ladno ne zna foru.

11. i ja podrzavam vracanje slika uz definicije i to one sto su bile, vratite ovoj definiciji dusu:
    http://vukajlija.com/zajebano-pusenje-cigare/99111

ilustracija iz pejnta je ovde bila 80% def

12. svaki profil da ima malu mapu pored, i u njoj ucrtano gde ko zivi, koja je zemlja u pitanju i slicno..

13. KAD KUMAŠIN BROJI GLASOVE...KTITORA
    http://www.dodaj.rs/f/2T/yi/25Nl2Ckg/tumblrn5j1jcqi5a1tx9vazo.gif

Kumašine, reci urradu da ne odabira srančuge, preliva. Ozb.

14. +pregled definicija po mesecima, od najpopularnije do najgore i obrnuto.
    +autor da kreira izgled svog foruma. Tačnije da mi u aktivne ide ono što ja želim.
    +kick kao opcija za modove. Dakle, kick sa teme/podforuma/foruma, umesto sa sajta. To ti dođe kao zabrana prilaska.
    +pregled ocenjenih definicija (da ja mogu da vidim šta sam ja ocenio).
    +neocenjeno
    +pretraga foruma
    +vrati pretragu po tačnom nazivu
    +brisanje pvtova
    +grupni pvt

15. Ahahaha na reakcijama i na posterima sam!

16. Ajde ne zatrpavajte glupim predlozima, kaizen da oce on bi dosao na forum nekad.

17. Daj nam neke metode iz Vukajlija API-ja da sami pravimo šta nam dune, ima ovde ozbiljnih developera koji znaju i sa while petljom(autor Rasni, npr)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.