U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A zamisli da si pristao da štikliram sve one koje sam hteo?
Ijao, ijaoooo..pa to bi bilo zlo...al bi se smorili sad svi...demonstrativno napuštanje od strane vaskolikog članstva...
To to je kad ložiš mlade majmune po sajtu da skontaju da si dobar, pa ti izdele gomile pluseva da bi bio prvi
Jebote Brus ladno si prvi. Hoće tako i ostati?
Sjebo si Doga i Strajimira
edit: i Ninka 92 u nekom momentu bio među top 100
Sumnjam, još nisu prebrojane ocene iz godina kad nisam bio tu. Mada, nešto se sećam da se pričalo kako su u jednom trenutku spojene ocene postera i defki, ako je to istina onda će biti jako tesno.
A imam i preko 800 mrtvih defki sa pozitivnim skorom jer sam brisao sve što je ispod +20, tako da je svašta moguće :)
Bolje i ti nego ona kockarčina javio. :)
Javio ne kocka više, nisi u toku...
Kad nema više šta jebiga...
A što se tiče tih plusova jednom mi jedan mod ničim izazvan reko da je skinuo gomilu hejta sa mojih definicija i da je neverovatna količina gneva bila prisutna kod nekih...
Stoka. Jebiga, ja sam ih stalno prijavljivao. U stvari navlačio sam ih na ban na tu foru.
Drkaš mladog majmuna, on pizdi, krene da hejtuje i na kraju popuši ban.
slatko
Ja nisam nikad nikog prijavio...bole me kurci i za to...
a ovaj, ti to zoveš drkanje ja zovem 'teram ga da razmišlja'...
Da, ja uživam dok to radim
Seks je mio koje vrste bio.
i javio, samo što on tera dok se prženica ne izloguje sam :)
Bruse, njemu je lako, nije još roditelj...meni u jednom trenutku bude žao, padne mi na pamet 'jebga, možda je ovo neko moje dete, raslo bez oca...'
on tih briga nema, bar još par godina...
Čestitam javio
nema me par dana na sajtu i onda iznenađenje.....sajt evoluirao :)
U KOMENTARU U KOMENTARU LJUTOG TROLOVANJA
nisi više komad 1974
sad si komad#175/#647/-
Caro, na čemu čestitaš?
Komad, pozdrav, ulepšala si sumorno veče na sajtu.