Agilni da vi niste odbanovali Olanike neko drugi bi jbg. Sa druge strane kad si trebao neke druge svinjarije kolega da ispraviš nisi i čak si stao iza toga. Džaba meni što si im ti vadio oči na mod četu, ništa imali od toga nismo jbg
ne uzimaj uzalud ime vukajlije svoje
vukajlija je tvoj bogotac i nemoj imati drugog boga pored njega
ne pitaj gospodara svoga zašto bolji svet načinio nije
odaberi prosečnom srbendi definicju
sledite ova pravila braćo moja draga i biće vama život lepši jer život je vukajlija a vukajlija je život a kaizen je bog a bog je kaizen sve je to povezano
Ova tema vise nema nikakvu poentu...
Hteo bih i da kazem da sam ocekivao da ce msmojne biti dominantan u reakcijama, ali da ce ovoliko ostaviti sve iza sebe bas nisam ocekivao.
P.S. Ako se ova tema ne zakljuca predlazem da se preimenuje u "Mega proseravanja mladih Vukajlija seronja".
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Agilni da vi niste odbanovali Olanike neko drugi bi jbg. Sa druge strane kad si trebao neke druge svinjarije kolega da ispraviš nisi i čak si stao iza toga. Džaba meni što si im ti vadio oči na mod četu, ništa imali od toga nismo jbg
Ma radite sta ´ocete boli me kurac lol
pozz za magota, desi ti brt sto godina? :D
imas i pvt
Okrenite se Bogu!
ne uzimaj uzalud ime vukajlije svoje
vukajlija je tvoj bogotac i nemoj imati drugog boga pored njega
ne pitaj gospodara svoga zašto bolji svet načinio nije
odaberi prosečnom srbendi definicju
sledite ova pravila braćo moja draga i biće vama život lepši jer život je vukajlija a vukajlija je život a kaizen je bog a bog je kaizen sve je to povezano
Živojin!
cica draza
BAN
ne jebi majku tuđu božja će te kazna stići tri dana nećeš ići
na sajt
PAZNJA!!!
Pajo Dacak ide i smesta ljudima po forumu BAN i neke druge gadosti.
I PRETI DA CE DA ME ZAKOLJE!!! :( to se odvilo u PVTu
Došli zadnji dani!
https://www.youtube.com/watch?v=NoBFhdeR9PE
http://media.truelocal.com.au/F/D/F678AB5A-45F8-46FA-A77B-11582B39265D/1316326230455_DrLockMAninvoice-938x704.jpg
Ova tema vise nema nikakvu poentu...
Hteo bih i da kazem da sam ocekivao da ce msmojne biti dominantan u reakcijama, ali da ce ovoliko ostaviti sve iza sebe bas nisam ocekivao.
P.S. Ako se ova tema ne zakljuca predlazem da se preimenuje u "Mega proseravanja mladih Vukajlija seronja".
ima li neka prazna rupa, da ga stavim?
Kod mene nešto baguje.
Ne mogu da pišem definicije.
I postere me mrzi da pravim
Opaaaaa, stigo na mesto 81...za jedan dan...prekosutra sam prvi, šta Dog, straja, Brus...
Javio ne koristi skriptu za lajk. Sad si 78-i
Sad kada sam 68i umesto ranije 87i smatram da su promene koje je majmunajzen uveo odlične.
Ovo da je bilo pre dve godine ja bi napisao još hiljadu defki da prestignem Doga :)
Šta je skripta za lajk?
opaaaa,78, a tek je Gazda stigo do pre tri godine...sad kad iskopa obrisane i objedini sve moje naloge, pa prvi sam za vjek i vjekova....
ugasite sajt! GOTOV JE!!