Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Priznaće taj sve ne bi li se malo ovajdio...Komad, prevarant je to stari, čuvaj se da te ne navuče...lolololo
Komat, ne slušaj javia.
On je stara kera :D
Javio šta te nateralo da batališ kocku, nisi mi rekao?
nema vajde od Komada :)
Caro, mislim da je dosta bilo...
Komad, mojne se vadiš sad, a taman nam se Cara ponadao...što kažu, sunce i njemu da svane...
Ajde što si seljak, daješ odgovor tipa babe kojoj se tobož ne sedi u busu a sva sedišta zauzeta.
Ahahahahaha, da Caro.
iskreno, komšija alkos došo da mi kenja kako nije u redu što kockam.
hahahahahha
nemoj da diskredituješ čoveka što je alkos. Sigurno mu to nije primarna osobina čim je uticao na tvoje mišljenje.
Drago mi je da si batalio. Kocka je za zabavu, i idiote koji misle da će da zarade
Ne brate, lepo ga saslušao, odveo ga u fićka tu u kraju, popili još po tri radže pri čemu je on rekao da treću neće i nije popio i otišo kući. Ja ostao ko popišan i reko sebi 'koji si ti Žarko magarac'.
Treba ga vodim ovih dana na klopu.
Uštedeo ti je vreme, novac i živce
Da.
jeptese, dok sam bio tu svi ćutite ili šutite, a kad mi je dosadilo onda se raspričate...
Kajzo do koje godine se stiglo ?
Nek sad stane sa brojanjem glasova zadovoljan sam rangom!
Daj još moderatora ovo je sramota, pregoriće urrad
Do jaja si sad. Svaka čast matoreee.
P.S. Gledaš filmove na kinoteci.
URosRad je vec pregoreo, kakvu je glupost odabrao
Idemooooo, 70tp mesto....krupnim koracima u svetliju budućnost...
Gazda, kojeg djoku dobijem kad budnem prvi?
Laminog, kao i ja :)