USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Zašto se stalo, Gazda? Lepo si krenuo za dva dana napredak za 30 mesta a vidi sad stagniram ceo dan....

Opter riknuo algoritam?

2. nije ti još javio?

3. Gazda, reko ti Neš da si seljačina ko Velja....

ja to ne bih trpeo.

4. Samo ti unapredjuj kazane.. a u medjuvremenu ovo

http://s10.postimg.org/s3fvw7e2x/Untitled.jpg

pola sata nijedan glas za definiciju. Nebitno negativan ili pozitivan. A ti samo pustaj seljacine da vrsljaju po sajtu, pa cemo lepo da se svi malobrojni preostali unapredimo na neki drugi sajt.

5. Vidiš kako se radi kad se podvikne....

pa tako.je, IDEMOOOOOO....

6. ja nisam sigurna na kom sam mestu bila pre brojanja...

7. Ja sam bio na prvom. A onda 110. Pa sad se vraćam na prvo. I kaizen mi dodje kilo-kilo-kilo, vino, kisela, mešano kad budnem prvi za dva dana.

8. Ja sam bio 1514.

9. Ajmo, još malo pa 50ti....

10. Pričam ja nešto svijuh ovih dana al niko mi ne veruje! I DRUGIMA SE ISTO DEŠAVA! Sad sam 100% siguran da je u pitanju masovna organizovana pljačka glasova od strane korumpiranih struktura kriminalne vlasti koje danas okupiraju sam vrh Vukajlije!
    VERUJTE MI!

11. TAKOE!

NEĆETE SE OVAJDITI OD TIH GLASOVA!

OTETO PROKLETO!!!

12. Predlžem da se uvedu vektori popularnosti koji će povezivati definicije, postere i reakcije sa različitim koeficijentima i različitim težinama glasova tako da glas nosi broj poena koji je srazmeran mestu odakle je glasač. Npr. nije isto da li glas daje neko iz Niša ili sa Kanarevog brda ili iz Kosjerića ili Jošaničke banje.

Tako bi se vežbanje matematike razmahalo, a moguće bi bilo napredovati u tabeli u SPS-ovom stilu.

13. Predlžem da se uvedu vektori popularnosti koji će povezivati definicije, postere i reakcije sa različitim koeficijentima i različitim težinama glasova tako da glas nosi broj poena koji je srazmeran mestu odakle je glasač. Npr. nije isto da li glas daje neko iz Niša ili sa Kanarevog brda ili iz Kosjerića ili Jošaničke banje.

takoe, mi iz zapadne evrope da imamo najvrednije glasove, da pisamo po sirotinji balkanskoj, amin boze daj

14. Извињавам се. Где могу да се рекламирам? Слабо су ми оцењене дефке.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.