U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mene zanima na koju foru se radi ova tabela popularnosti? Pošto sam jedan dan 10 po posterima, drugi dan 7, pa 6, pa opet 10, pa 8, evo sad sam treci... Krajnje konfuzno. A realno ne pravim više postere kao nekad, možda par komada mesečno, kad me pukne inspiracija. Pošto mi posteri sa pičkoustim i ostalom kompanijom ubijaju volju.
jos uvek se ocitavaju glasovi.
мислим да нисам имао 30к пре ових промена, нисам сигуран
broje se glasovi sa groblja, zato
sad smo ko na pravim izborima, i tamo upisuju pokojnike
Bogami, ja ih tamo imam ko Sloba 1999-e...
ЈЕР УНАПРЕДЈЕНА? ХЕ ХЕ
Alo recite onom što je napravijo sajt da stane sa brojanjem ovako je dobro
sad smo ko na pravim izborima, i tamo upisuju pokojnike
Meni su obrisali definicju čmar. Bila odabrana modovi obrisali čmar.
što brišete carin čmar
pederi
A meni nisu nikad obrisali čmar :( sve moram sam... to je zato što sam cnac zar ne?
što brišete carin čmar
E to sam i ja bio reko. Zašto ste mi obrisali čmar moderatori.
Šta te briga, važno da ti kaizen priznao poene za čmar.
A jeboe opet sam pao na 53će mesto..pa ko se to igra sa algoritmom?
alo bre kaizene pa trebo sam već prvi da budem...
Da. Ovako ispadne da mi moderatori nisu obrisali čmar ako gledaš skor, a ipak, ako uđeš u definije jasno je kao dan da su mi modovi obrisali čmar. Čak je svojevremeno vraćen međ žive, međutim neki moderator nije dao da to tako funkcioniše pa mi je on onda ponovo obrisao čmar. Lično on.
http://vukajlija.com/zasto-ste-mi-obrisali-cmar/334617
jako nefer varijanta. 62 puta omiljeno, skor 700:100 bila defka dana.
Molim lepo, da se vrati obrisani čmar.
PRAVDA ZA ČMAR
E, ali to su bili kul moderatori, nije to ona boranija što je posle došla pa ostavljala čmarove neobrisane.
Popeo sam se za još sedam mesta.
Preko čmara
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lghubxKYlN1qznuzoo1_500.jpg
Nisu ti džabe čmar brisali...
mene oborilo na 53će, ovo što sam piso da zajebavam pošten narod vukajlije sve u minusu...
Koja nepravda.
Da jebiga, gomila defki iz sprdnje sad ulazi u skor, a ovi likovii što se plaše da pišu gluposti sad su se ovajdili.
E pogle brusa jbg. Sad on prvi. Nek piše straji pvt izvinjenja
Koa si starleta preko čmara se penješ na vrh!