Sad kad se straja uloguje sutradan čitaš u novinama "iz nepoznatih razloga mladić u kragujevcu istrčao na ulicu i satarom ranio petoro ljudi i dve žene a na smrt preplašio četvoro dece"..
aj bez mene smanji ono za kafanu granciu ovo ti je najgluplji potez još otkad si sajt napravio a to ti je realno najgluplji potez bio al ovo nije daleko.
Vrati ka što su bile čet sobe ovo su gluposti sad pola normalnih ljudi ne može da uđe
e to clane
evo jos jedan kafanijas to trazi
po celoj temi svi nesto traze a kad mi iz kafnae nesto trazimo ondah smaraci krenu da se bune jer imaju problem s nama
Sad kad se straja uloguje sutradan čitaš u novinama "iz nepoznatih razloga mladić u kragujevcu istrčao na ulicu i satarom ranio petoro ljudi i dve žene a na smrt preplašio četvoro dece"..
straja vishe neće dolaziti owde da nekog nasmeje jer nije smeshno zbog brusa
Jepseti, Straja sve pisao ozbiljno i za pluhseve, a ja sam nasrao pola groblja zajebancija i još uvek to radim.
Saće noobovima da se računaju i posteri tipa
SISE DAJ PLUS AKO SU DOBRE
Pa će se lože kace budu penjali na posterdzijskoj listi looool
Sad si prvi. Moraš da trpiš kritike. Nauči da budeš prvi.
Iako je sa neba palo
Nije to slučajno, rešio kaizen da me zajebava što sam tražio razmod.
Ne volim da budem prvi, srećom pa će proći dok se sve prebroji.
hahahhaha. Ti se tu ne pitaš ništa.
Mada, moram ti priznati da je jedna faca danas bila neprocenjiva kad je čuo da sam ja Bruce :)
Samo da ti prenesem pozdrave od Rasnog, malo je opet banovan :)
bruce premijer :)
Nemoj mene u politiku mešati, molim te, znaš da sam tu nesnalažljiv :)
Hoće li biti neke polutke preko sindikata?
ok, ali barem ppv :)
aj' dobro, ali neki lokalni, nemoj visoko plašim se visine :)
aj bez mene smanji ono za kafanu granciu ovo ti je najgluplji potez još otkad si sajt napravio a to ti je realno najgluplji potez bio al ovo nije daleko.
Vrati ka što su bile čet sobe ovo su gluposti sad pola normalnih ljudi ne može da uđe
e to clane
evo jos jedan kafanijas to trazi
po celoj temi svi nesto traze a kad mi iz kafnae nesto trazimo ondah smaraci krenu da se bune jer imaju problem s nama
kajzen izgleda isto ima problem sa ljutim objasnjavanjem izgleda da mu ljuto objasnjavanje nije cilj
cao
cao hahahahh
Melkijades je pokidao. Sa 10 definicija, 36. je trenutno na listi i konstantno napreduje. Divan sistem, Kaizene. Divan!
зајебали смо се што смо га уопште цимали да нешто мења на сајту