Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
gorko
Čvorko
Bohore?
Ej Coa
Ja sam
Desi
Evo brt
poceo carli bez carlija samo da ti kazem
Znam. Ne gledam to sa onim čupavim debilom.
Osisao se sad je samo debil
2.5 su završeni pre jedno mesec dana. Poslednja scena pada klavir na Čarlija (iako je platio da padne na ovu dvojicu) i posle toga pada klavir na režisera.
Carli je pao pod voz tj gurnula ga ona psajho
borko pozdravio te celt, zove te u ekipu trolujemo ko u dveiljadeosmoj. pominje neku ana.rs i radeta lackovica
Hahaha
Dobro, nisi znači gledao ni polovinu poslednje sezone. Kažće ti se samo.
поз
Muka mi je gledat' kako neko tamo jede govna i vuce se po kuci. Hoce li pasti kakvo silovanje ili komadanje ko u ivnt horizontu?
Boro ce da jebe do kraja. PROVERENA INF IZ IZVORA BLISKOM TV HEPI
A što se Borka tiče, prosečan autor koji je umislio da je nešto a u stvari je budala sa 180 definicija i 2 odabrane hahaha
Rasni odgovorio sam ti na pvt, deder pogledaj.
I ja sam tebi.
Odogovorih ti.
I ja tebi.