Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Znas li da sad svetli kad dodje pvt?
Ne radi mi jućjub live, kaže private ?
Iskreno nemam pojma. Prekjuče sam posle godinu i po dana prvi put ušao na sajt, tako da sam na lelvelu Koštunica, poptuno neobavešten.
Radi live. Samo se prijavi!
Gde bre da se prijavim?
Ma ne kazem tebi. Kazem njemu da se prijavi na jutjub.
Hahaha idi rasni u kurac, ja reko meni pričaš.
"Ako tu malu, koja ima 20 godina, nije sramota da je pipa deda od 74, što bih se ja uzbuđivala", rekla je Rada Drljača "Kuriru", ali onda ipak zapretila ...
"Videla sam na šta je sve spremna, a kada bi pokušala da ima seks sa mojim Borom, tri kordona policije me ne bi sprečila da uđem u tu kuću i razbucam je! Ni Bora ne bi ništa bolje prošao!".
Boro ima 74?
Pa nek jebe, umreće svakako.
izgleda da su drugi dan malo povukli ručnu.,.. mudro, zatišje pred buru, sad slutim novu avanturu mace zemljakinje
oni da su hteli madjionicarske trikove ubacili bi big laleta. nek sad puste kurve da se kurvaju
http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2014/01/Clipboard04-610x438.jpg
HOP PING PONG GALA GALA HOP
Mislim da ce pustiti da divljaju ove tamo neki 95 dan. Tada ima da orgije prave.
Sad je zanimljivo jbt!
Rasni jel čemu rijaliti?
Možel da se drka?
ODBAN ZA TEEBORA
Moze brate, vatam printove kad zumiraju dupeta i sise, imam oko 60 printova. Na kraju rijalitija album objavljujem!
Odban!
Rasni oduševljen čeka punoletstvo pa da ulazi u rijaliti!
PAOROVI!
NOVE EPIZODE SAMO NA TV HENDIKEPI.
HOĆE LI BORA SODOMIZIRATI MACU MLOHAVIM KURCEM U RČ ILI ĆE SVE OSTATI NA RUKOBLUDENIJU?
HOĆE LI PROPALA GLUMICA POZNATA PO JEDNOJ ULOZI USPETI DA POJEDE KILO GOVANA SA ŠPAGETIMA?
ŠTA JE MISLIO HALID IZGOVARAJUĆI ČUVENO 'MALA MORAŠ JOŠ BRABONJAKA POJEST DA BI SE ZVALA KURVOM'?
HOĆE LI LEPA SKOCKATI PREMIJU ILI HALJINU?
KO JE KOME OTAC A KO KOME EDMUNDO? KAD ĆE KASANDRA UĆI U KUĆU I HOĆE LI JOJ KARDIO DODIR TOME BLEK PANTERSA POVRATITI VID?
PUNO TOGA I JOŠ VIŠE U NOVOJ SEZONI
PAOROVI! PAOROVI NA TV HENDIKEPI!
Hahahaha javio idukurac umalo ne ispljunuh mančmelo od smeha
Kako bi voleo da Boro kitočelira diskreciju, a onda da i Borova žena uđe u kuću pa da se tuku. Kao ona američka emisija kad sede na razgovoru i krenu da se tuku, placu i osralo a sekjuriti ih razvađa.