Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jao u picku materinu
RUŽICA
PLAČE
SREĆA
MALENA
A
L
E
N
A
Ema do pobede, Ružica aut!!
па реално пре бих се дружио са гастосом него са овим буквално малоумницима.
za izjave tipa "druzio bih se sa gastozom" i "nixa zizu mi je ok lik" trajni ban je mala kazna
https://www.youtube.com/watch?v=X-MY_cL9j1A
Zmaj se žali "reprodukciji" kako Marko, sa napetim odnosno polunapetim, istina malim, penisom, želi da ga nagna jer je pritajeni peder.
PLAČ AHHAHAHAHA
Južino, prestani da pratiš ta govna.
Da si malo normalan, a nisi, ne bi znao ni gde možeš da nađeš linkove za ta govna.
Cela suština je da ti iako kritikuješ ovo govno nisi mnogo daleko od njega, jer ga usvajaš i reprodukuješ
Caro picko, da si citao Bulgakova ekstremno lako bi se navuko na parove.
I da nisi glup.
Pa ono, mozda si ga i citao, ali ostaje ovo drugo...
Utero si mi ko kera u svinjac
Ahahahahahahahahaha...
dakle sajtoa je dotakoa dnoa...
au brate, parovi...šta je sledeće, tema za amerika ima talenat....ili Informer i svi mi koji pratimo isti...
aaaa Rasni, jebem te luda...al bar me nasmeja slatko...
Decko, da te tako retardirano pitam, kako mozes da sudis o necemu sto ne gledas?
Kako mozes da kazes da je nesto govno ako nisi probao?
Nixa preko telefona odbija parove..vau..kakav car. stvarno..nemam reci..evo svam drhtim od uzbudjenja
kakav atensn hor idiot
bas takvima je tamo i mesto
Ahahahaha, dakle Srbine bez ljutnje ti si probo govno?
Naravno.
I stiropor.
A i piljevinu.
E onda u redu. Gledaj parove.
ALO ZASTO NISTE PROKOMENTARISALI NIXU I NJEGOVU INTELEKTUALNU NADMOC NAD ZENOM KOJA MU JE PONUDILA DA UCESTVUJE U OVOM NADREALNOM SHOUU
Fala brate, a ti otpisaj.
Mislim cekao sam caru na to govno, ali sad moram tebi da kazem da si stvarno glup, jebiga, kad je to jedino sto si procitao. Klasicna seljacina koja se ne drzi poente nego bi samo da strpa. Pa trpaj jebemumater ako te cini srecnim. Eto sjebo si me, aj sad grli sekvoje i pricaj o cenzuri medija.
Sta vas boli kurac sta mi gledamo.
како гледате кад је укинуто, лол?
nije. bilo je ukinuto na dan. sad ima opet, dodji gledaj sanami, imamo cvaraka.