Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
opet krenulo verovatno ne znam jer je rasni banovan jbg
јбг, мени је много занимљивије да читам ваше извештаје. тако да, подршка, брт.
ali, cvarci, brt
а како укинуто на дан? не капирам каква је то фора?
кои чварци, не контам.
HAHAHA ali kad je Milomir pitao Diskreciju nešto u fazonu jel zadovoljna time što program nije emitovan 24h zbog nje.....
Ma koji čvarci, drka te. To je bila opomena jer je zmaj počeo da vadi kitu kad god mu se digne, a to je tipa svakih sat vremena. Sledeći put kad izvadi ide trajni ban od RRA.
pa lepo, to je kao opomena pred iskljucenje.
kao sto tebi ne iseku zicu telefonsku, nego ti prvo malo iskljuce telefon.
kapiras.
a, cvarci, jebiga, cvarci su cvarci.
Srbine ne jedi se brate srbine. Ne boli me kurac ni šta gledaš ni šta jedeš naročito me ne boli kurac koga jebeš...
zezamo se brate koji ti kurac....
Inače Zmaj tražio od "Direkcije" hitan razgovor jer je počeo da sumnja i na Gastosa da je peder. HAHAHA
nadrkan sam mnogo i opasan
Ahahahahaa...jebga meni smešno...
Kako mozes da kazes da je nesto govno ako nisi probao?
Postoji nešto, van planete brbana i morona, a zove se intuicija.
Pretpostavljam da si čuo nekad za taj termin. Jedino je problem što si tripovo da se odnosi na žene i menstruaciju pa ti je fuj
Ovo je gore nego da si citirao Boru Drljaču
Truće odbanuj rasnog da gledaju on i pakao na smenu znaš da je rasni tražio partnera za gledanje pa da ništa ne propustimo!
za izjave tipa "druzio bih se sa gastozom" i "nixa zizu mi je ok lik" trajni ban je mala kazna
Ali DRUŽIO BI SE GASTONOM
Kapiram da je ovo JUŽINA objavila a veliki srbin aminovao.
To idemo, gaston kul.
Vi klinci ste stvarno jedne ispirotine od lobanje
Pakle dostojno zamenjujes rasnija. Samo da si malo azurniji i bio bi pravi rasni jbg malo si spor brateu...
Južina je gej verzija rasnija tj kad bi rasni bio peder bio bi južina što znači da je južina gejina
Samo Partizan, samo teretana, samo Parovi.
Caro veci si tenkre od ovih sto gledaju sa tim stavom ovo je sranje i posvecujete mu nepotrebnu paznju pa cu ja potrositi isto toliko vremena na objasnjavanje da je to sranje i gubljenje vremena
https://www.youtube.com/watch?v=sCIukFS6bpA