Pakjao vs Mejvoter

1. Pustite na 16:28 i odgledajte pricu o nesrecnoj sudbini cigana Serafima Todorova koji je mogao ziveti ko grof.
    http://bcove.me/a3x37oaa

2. Dabogda neko nekom uvo odgrizo.

3. 50 cent da ostane bez centa.

4. mejvoter lol

nego nzm sto se ljudi gube pa jeste najveci boksser u istoriji to sto je nakurceni narcis je druga stvar cuj muhamed ali ej svaka cast i sve al ono lik je kao dzordan u kosarci isforsiran do besmislenosti ne kazem da nije jedan od najboljih mozda i no1 al ono sve je to preterano

5. https://www.facebook.com/actual4chan/photos/a.163085757185461.1073741828.163044457189591/424326027728098/?type=1&theater

искрено, не очекујем бог зна шта од бокса генерално, сваки овакав ,,меч столећа" у последњих двајес година је био смор неки тешки од туче.

6. tako je isto za derbi, pa ga ljudi gledaju zadnjih 20 godina :D

7. хах па јес ал ту има бар нека емоционална димензија овде ме баш боли курац

8. Ovo je iskreno jedan od retkih sportskih događaja u zadnjih 5-6 godina, koji me itekako zanima. Sve pare na Pakišu.

9. Ovo noćas u pola 4?

10. Pa teško da će sam meč pre pet, imaju uvodni i sve to. Inače ja sam mislio da je jutros, pa sam se izjebao pošteno.

11. Lol ustao za dž
    Gledaću snimak onda da mu jebem mater

12. Ustaše prenose sutra u 9, a možda bude i snimak na YT-u što kaže Bohor.

13. Koliko ima tih uvodnih borbi da fino ki čovek navijem sat okvirno ?

14. prenosi hrvatska nova.
    Oko 5 sati se ocekuje, sansajne.

15. oblakmatori

Pa teško da će sam meč pre pet, imaju uvodni i sve to. Inače ja sam mislio da je jutros, pa sam se izjebao pošteno.

Овај човек је још пре месец и по дана отворио тему лоло

Срећа па је поранио, а не закаснио.

16. Koji kurac se zanimate boksom?

17. Šta se čudiš rasni, boks je najbolji sport!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.