Zorannah

1. Боље качити њене слике на које бисте бацили мајмуна у несвест

2. ХАХАХ КАКО СТЕ ПАЛИ НА ТРОЛОВАЊЕ ЛОООООЛ

...би рекла већина вукајлијаша кад би увидела да се излупетала/погрешно протумачена/несхваћена/нико се не слаже са њима и сл....
    али не и ја.

аутобусе што бих покушао суптилно да тролујем кад јебено уопште не тролујем? можда неке написане ствари делују некоме екстремно у односу на постове са почетка теме где сам апсолутно изобјашњавао, ал јбг мора мало радикалније кад се доказује нека поента, извлаче људи и спроводи програм анти-јадност&мизерија 2.0
    не дивим јој, нити је то због пара пер се, већ подржавам идеју да неко постане најбољи у свом послу у распалој србији и да још притом узима одличну кешовину. (а да не причам што је већина карактерише као глупу, безобразну, нема појма о моди, неваспитану итд. а ту је где је, па лолчина јебена)

ех да је више зорана у различитим сферама, где би нам крај био

3. Треба јој скинути капу, успела је да заради кинту на ничему.
    Буквално прича оно што домаће ћурке хоће да чују и дају паре.

А ми што кликћемо на те клипове да хејтујемо заправо јој само повећавамо зараду.
    Тако је то данас. Битно је да се прича о теби и да си популаран, небитно зашто.

4. roki buraz procitaj prvi post pa se vrati da komentarisemo. promasio si poentu

edit: koji si sam napisao lololo

5. већ подржавам идеју да неко постане најбољи у свом послу у распалој србији и да још притом узима одличну кешовину. (а да не причам што је већина карактерише као глупу, безобразну, нема појма о моди, неваспитану итд. а ту је где је, па лолчина јебена)

Donekle se slažem sa tobom, ali koliko zna o modi vidlo se na onom klipu sa fešn vika ili takonekog kurca. Tipičan Vučićevski ''ako sam samouveren, i ako se previm da znam o onome o čemu pričam onda će oni koji znaju još manje od men da mi poveruju'' pristup.
    Biti uspešan u nečemu ne znači biti i najbolji u tome, a pogotovo ne u raspaloj Srbiji.

6. Јанпи брате, потпуно си у праву.
    Ја бих јој масирао табане, чекао место ње ред у пошти, чистио снег и још по нешто...

7. не дивим јој, нити је то због пара пер се, већ подржавам идеју да неко постане најбољи у свом послу у распалој србији и да још притом узима одличну кешовину

Видиш, Шоми, јеси ти у праву кад кажеш да ми можемо само да је хејтујемо док она узима паре, али наравно да треба негодовати кад људи као што су Зоранннах и Никса Зизу узимају паре дајући погрешне савете или малтене терајући сиротињу да хвата зазубице док они промовишу свој снобизам.

Ћурке се ложе на Зоранино просеравање и савете иако немају пара за те ствари за које их она саветује. Тај мазохизам ми није јасан: немаш пара ни за хлеб, немаш ни за Меримин дечји сапун, а слушаш модне савете и савете за шминкање "за само 1500 динара" од ћурке која за сат времена потроши нечију плату коју је није с муком стекла, а није ни сама зарадила. Да се не лажемо, она од блога не би могла да живи да јој родитељи нису пружили добру основу. Нека реално и зарађује 2000 евра од блога (како је Радјард израчунао), она троши много више. Питам само одакле?

Ако је потребно да сви продајемо маглу за паре и да то гледамо као нешто позитивно, онда то може потпуно да обесмисли не само све моралне вредности већ и све законе, а то води у потпуну анархију. Опет, ако ћемо бити бољи људи тако што нећемо хејтовати Зорану, онда је боље да се затвори ова тема.

8. Kad navedete kojim se profesijama bavite onda cete mozda imati pravo da bacate hejt na zoranah-ino sisanje ovaca

9. Čekaj, ako neko zarađuje više para od tebe automatski može da bude koliki god debil oće i ti ne smeš ništa da primetiš?
    Užasi kapitalizma...
    EDIT:

Тај мазохизам ми није јасан: немаш пара ни за хлеб, немаш ни за Меримин дечји сапун, а слушаш модне савете и савете за шминкање "за само 1500 динара"

DA budemo pošteni to se ne razlikuje mnogo og muškaraca koji kupe neki časopis o automobilima i gledaju modele koje neće moći da priušte ni za dva života.
    Svakom njegovo.

10. Zorana je glupa.

Pozdrav,
    mašinbravar

11. Зорани би требало забранити да се појављује на ТВ-у и да качи клипове на ЈуТјуб!
    Забранити јој коришћење Интернета за личну промоцију!

Поздрав,
    индивидуални пољопривредни произвођач

DA budemo pošteni to se ne razlikuje mnogo og muškaraca koji kupe neki časopis o automobilima i gledaju modele koje neće moći da priušte ni za dva života.
    Svakom njegovo.

Зато више не идем на Сајам аутомобила. Док сам ишао због факса, због смера који сам студирао (Моторна возила), ишао сам. Сад немам вољу јер немам тренутно пара ни за најјефтинији ауто на Сајму, а камоли за нешто скупље и нећу сам себи да набијам комплекс ниже вредности. А часописе сам опет куповао због факса јер је било информација о перформансама као и слика појединих склопова аутомобила које нисам могао да нађем у уџбеницима, а који су ми били потребни за графичке радове и испите.

Иначе, ми можемо да набрајамо шта смо по струци и одмах ће неко да се нађе паметан да нам каже да идемо у иностранство.

12. Meni to oko para nije jasno..50 iljada prijavljenih čega već 440 dolara...neko joj uplati 440 dolara ili toliko trenutno vredi taj njen kanal, fiktivno?

Okej glup sam ali šta ćemo sa ovim strancima koji imaju po 50 miliona prijavljenih? Ko njima uplaćuje tih pola milki svakog meseca i odakle bre tolike pare...nešto mi tu ne štima...

A da je glupa, glupa je... naterao sam sebe da odslušam 2 minuta lupetanja i glupa je...banderaš...

13. Ja bi to jeb'o.

Pozdrav,
    dvorska luda na dvoru kralja Labuda

14. Inače činjenica da je 2 000 jura mesečno ''mlaćenje para'' ovde pokazuje samo da je sirotinja i brani i napada lolololo

15. Bruse, jebi bi normalno ili u pičku?

16. ne marim, biram samo kod žena koje poštujem

17. Ja bi je takođe jebo
    Pozdrav
    studentsko govno
    javio njoj plaćaju ovi što se reklamiraju na njenom kanalu
    Tako onaj što snima gejmplej video igara iz holandije,švecke ili tako nke gej zemlje mlati ogroman keš
    Sklope ugovor sa youtubom reklamiraju raznorazne gluposti i što više subskrajbera i pregleda to imaju veći keš

18. Ko bre kome plaća šta u ovoj zemlji? Ste normalni bre? Možda joj daju gratis šminku i ćao...plaćaju...bre mi ne živimo u istoj zemlji majke mi...

al opet se vraćamo na ove što imaju 50 miliona tih kuraca kako god se zvali...dakle oni bi trebali da dobiju po analogiji pola milje mesečno 6 miliona godišnje...i takvih imaš iljadu eto ti 6 milijardi dolara evra kuraca...

ništa ja to ne verujem

mislim da to ovi sa ćubeta samo izmišljaju ne bi li što više budala pravilo što više kanala a oni imali što veći profit...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.