Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
u bre, ja danas glomazu za pola sata organizovala jak dupli... ne brini, rasne
Ne mogu oni mene da unište. To su valjda shvatili kad nisam imao nikakvu logistiku i napravio 50 joke oke naloga samo da bi napisao:
JOKE OKE PREDATI SE NEĆE
MODOVIMA U USTA GA MEĆE
Лоше сам се изразио, мислио сам на давање примера новијим модовима како треба радити тај посао. Рецимо Корле би се исто уклапао у тај опис.
nemoj brišeš
nek ga duva, neka banuje sve trajno
dok ne ostane sama sa markom
neće trajno, rasni, znaju čiji je dupli, a njega vole...
О коме се ради, не могу да похватам?
tad si bio mlad lolololo
Možda više nisam tako neiskusan, al i dalje sam lud lololo
JOKE OKE PREDATI SE NEĆE
MODOVIMA U USTA GA MEĆE
Логистику :ДД
Чекај расни ти си јоке оке? хахахахах ложиш?
Jesam, mislim da imam neke printove da dokazem.
džordi, pročitaj mu ovaj nik naopako.
Džordi, i ja sam dugo iz prikrajka posmatrao dešavanja na Vuki dok se nisam smislio i prijavio. Međutim, kada je krenuo priliv ljudi koje si naveo i kad je ovde nastao pičvajz, samoprognao sam se sa Vuke i tek skoro sam se smislio da navratim opet. Drago mi je što jesam, međutimnije prošlo ni par dana a modovi su pokazali kakva je Vuka danas.... Tako da....
хахахахах то је био један од јачих тролова којих се ја сећам. Кад сам рекао да се неко труди око сајта, нисам баш на то мислио, али је и то у неку руку било до јаја. :)
Него, чији си налог сад мазнуо? :Д
И успут, ко је Гломаз, и они сви ликови који су се појавили прекјуче за време штрајка? Никад их не видех пре.
Ja sam prvi put shvatio da postoji forum posle nekog bana na joketu kad sam pljuvao po komentarima neki poster koji je pobedio na takmičenju.
Ciklon je napisao poseti forum ili tako nešto i ban.
a el se sećaš rasni kad sam moro da ti se kunem da postoje definicije na sajtu?
Једна ствар за коју је Расни макар за корак испред осталих. Многи овде трипују да су сива еминенција Србије, да су магови хумора, да су изнад ситуације, да објашњавају својим постовима на форуму, називају друге телетабисима и дауновцима (између осталог и Расног), а онда се као клинци од 10 година приме на сваки његов пост. И ко је онда дауновац?
Џабе га банујете, једног дана ће он бановати све редом. Не знам коме је још Каизен променио надимак после молбе преко ПВТ-а, после укидања ктитор налога осим Расном. Према томе, респект за клинца, јебаће вам све по списку наредних година, свиђало се то вама или не.
Ja sam Glomaz
Promenio je kaizen nekoliko nadimaka, ali to ne menja suštinu tvog posta. Rasno vreme tek dolazi, a ja ću biti tu da se smejem iz prikrajka i šaljem mu linkove za odabrane na PVT.
ajde barem smanjite banove ove vi modovi sto ste kul,tj nesmarko
dobra je procena prikloniti se rasnom sad, na vreme...
e da, odbanujte ove ljude.
šta kurac smanjenje
UKINITE BANOVE JEBO VAS JELAČIĆ
Svako vreme ima svoje feme.
To su ovde vidra i smarko.
Gastozza i IgoraX