Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
U smislu svakom
A i nakotilo se daunovaca vazda u pičku materinu.
ти да се ошишаш
i ti stec
Ko je razmodovan?
Banovanje je instrument sile, a sila se, ako si iole normalan, primenjuje jedino kada ti ništa drugo nije preostalo. Banovati jednog čoveka zbog spema, ok. Ali svako ko je pametan, a upravlja nekom organizacijom, treba da se zapita šta nije u redu sa tom organizacijom ako je doveden u situaciju da primeni silu protiv toliko ljudi istovremeno. I da razmisli ko je u pravu, on ili ti banovani ljudi. Nije taj spem nastao sam od sebe, to je protest. Al ako ne kapirate, ništa, uživajte. Uskoro će par ljudi moderisati sajt na kojem neće biti nikoga, ili bar nikoga vrednog pomena. Ili će ljudi nestati putem bana, ili putem permanentnog logauta, kao toliko njih do sada.
+tisuću
umod za valdemara, razmod za ove sadašnje lažne moderatore
i odban za banovane
http://vukajlija.com/forum/teme/65332?strana=1
trazhin skidanje katanca za ovu temu
Valdemar je za ove sadašnje KVAZIMODOVE (nije skeč, no istina) DINGOSPO
Valdemar za moda
umod za valdemara, razmod za ove sadašnje lažne moderatore
i odban za banovane
И онда ти Џими лупи бан на 10 дана па се ти јеби са ПВТ-ом. :Д
У суштини, ја сам закаснио са налогом једно две године да будем ту у баш златно златно време сајта, али сам све пратио из оффа од 2009.(седми основне, кад се сетим јбт) и мислим да сам једини лик који вас је сталковао и читао постове на форуму да није имао налог лоло. У суштини сам упознао оне најпознатије, као што је Џими, Змиа, Пеки, Блек и остали, и пре него што сам заправо дошао. И онда сам направио налог, трансферисао мало, и после је почело да ме боли уво па сам престао да се фолирам.
Него оно што сам хтео да кажем овиме је да другачији људи долазе на сајт сада него што су били онда. Јбг, онда је сајт био оаза за хипстерчине, металце, алт цаве, напаћене студенте/средњошколце са тужним љубавним животом и генерално те мисфитсе, могао си да поведеш разговор о чему хоћеш, да имаш понеку озбиљну расправу а опет некад и добро да се зајебаваш, а сад је постао најмејнстрим сајт на којем блеје људи који имају фејс страницу Делије Вукајлија(успут немам ништа против Расног, заправо ми је један од дражих са овог састава сајта) и на којем те напуше тројица ако поставиш нешто са чиме се они не слажу или нису упознати. Тада су ликови слични овима који сада чине већину(Цара нпр) били посматрани као неки феномен, правили су им се култови, трајновани су и ургирало се годинама да се одбанују(и ја сам, признајем јбг), а сад су само рандом ликови, један од 50 таквих.
Газду је почео да боли курац негде кад смо му кењали због беле вукајлије(смо или сте? не сећам се кад је то било и да ли сам тад био активан) око које се жестоко потрудио, и која је реално била технички изузетно напредна за оно време и била најмодернији сајт у Србији. Мислим да је логично очекивати курцобољу јер смо се реално понели као говеда, мада је и он сад мало прешао границу.
Што се модова тиче, некад су модови били неупоредиво бољи и то је чињеница и јебига. Мислим, било је бисера када је типа Ципљонак умодована, али остаје факат. Кад су се Брус и Циклон размодовали остали смо на округло 0 добрих модова, јер јебига, ови су били океј као део тима, али као главни у мод екипи не знају баш да успоставе контролу, или им само пуца патка. У сваком тренутку смо имали бар једног сјајног мода који је радио за тројицу, био фантастичан аутор и заправо волео овај сајт, па се цимао, а сад немамо никог таквог ни међу ауторима. И искрено, али искрено мислим да је најбољи модератор у историји Вуке био Костић, баш због тог малопре и те ненормалне количине енергије које је давао сајту. Плус због изузетно забавне игре ''Сакриј се од Стефија док бацаш офтопик''. И тај тим, са Џимијем, њим, Лулом, Фацом, Пекијем је био вероватно најбољи који смо имали.
Џони је био сјајан лик, али ужасан мод, зато што је све схватао лично и приликом бановања узимао у обзир навијачку припадност, свој лични однос са аутором и што се вређао и на најмањи помен тога да нешто не ради добро. Недостаје ми Џони из времена кад је типа организовао напад на Жаргонаут и тако то.
džordi, džimi me nikad nije banovao, naprotiv. s njim sam baš bila lepo. mylyca me banovala 2 puta, bez upozorenja, al zasluženo.
Џими је редовно долазио на теме и обавештавао људе да ће да им лупа бананчине, некад је било и оно ко се пријави сам, добије мањи бан. х)
Јбт душу ставих у онај пост, нисам појма имао да је тако дугачак.
Ovo ti je jedina greška. Ni Ciklon ni ja nikad nismo čak ni pretendovali da budemo glavni u mod timu. Mi smo bili zadovoljni čitanjem i odabiranjem defki, brisanjem sranja i činjenicom da su nas ostali puštali da ne gledamo postere i reakcije.
nemoj brišeš
nek ga duva, neka banuje sve trajno
dok ne ostane sama sa markom
neće trajno, rasni, znaju čiji je dupli, a njega vole...
ima doušnika kolko oćeš
neko će joj reći da si sa vucicupederu dolazio
a i da ga ne vole ima barem još 35 naloga, a i da ih nema napraviću mu ja koliko god treba - meni go kurac skupiti 50 poena na duplom :)
Tako sam zakopao bicebice crnogorac trajni stavio.
Ma jeste.
BANUJTE, JA I DALJE DRŽIM ŠTRAJK!
Ne treba sad popustati. Ne treba da nas repsresija slomi.