Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
па леб вас јебо глупи кукате на то како су модератори неактивни, зато што су неактивни можете да гамижете около и смарате народ, црви погани
duvaj ga pederu
videli smo kako si i šta si ti radio
otkud ti pravo da nekog nazivaš crvom PIZDO?
пишао сам по вама колко сам год могао јер је тако морало бити јбг
Ti stalno pišaš po nekome, a zašto, to samo ti znaš.
Sa prošlom garnitura sam bio u mnogo boljim odnosima, fali mi fazon 1 do krune, prekul glave bile većina ali ih je izjebala kolegijalnost. Remčeve greške kad mu sestra ne da pičke pa dođe ovde da se izdrkava su uzimali i shvatali kao svoje. To im je ujedno bila i jedina greška.
Sa ovom garniturom modova sam u ok odnosima sa 2 moda fazon te stoga mogu da kažem da verovali ili ne nije greška do modova.
Jako, jako veliak količina debilizma je na sajtu i to nas je satrlo. Da, i ja sam član sajta. Ende
markić, ovo je ono što si ti tražio, gola govna i neorganizovana glupost, ništa se ne briše, gluposti zakrčuju i stoje danima. mi treći dan baljezgamo da vidimo dokle može da se tera. tvoje 'dogorelo' je od ovog sajta napravilo pizdariju.
Ko prca ovu Jorgovanku da nepismena kobila bude na nekom polozaju uvek? Aj da je neka picka barem.
Jebač je bio najgori mod u istoriji. Izdobijao se bio ko kreten neki.
Aahaahhahaha bolje nikad ne biti mod nego biti mod 15 dana kojega svi isprcaju.
Odbanujte narod!! Štrajk i dalje traje.
ае не сери, више сам ја овде гована обрисао за месечак дана него ти за живота у старачком дому
они прошли су отерани јер су се превише издркавали на недауновској популацији, најчешће неоправдано, нисам ја крив што нису дошли бољи на положај
odbanujte ollanika jer bez njega lose bice
A ko si ti da odredjuješ ko je daunovac?
CITAT
odbanujte ollanika jer bez njega lose bice TATC
svi ostali nisu kul
pa što nisi ostao normalan i ostao da brišeš govna da sve ovo liči na nešto?
јер сам превише велики дивљак да бих био на "одговорном" положају, више волим да сам outlaw
kolko bre sereš pa to nije normalno, sve si ti kao prekul i najaći lik koga niko ne sxwata
odjebi sa tim pričama
bata gugi hahahahahha
il si dovoljno retard da se sprdaš na račun mrtvog deteta pa te razmodovalo?
"ja sam puzh" (Ollanik, 2015. god. n.e)
Стоп насиљу над пужевима, одбанујте Олланика!
odjebi sa tim pričama
+1
Хахаха! Претече ме, Гуги!