Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Je li odbanovan ko u međuvremenu?
Izvinjavam se, bio sam na baletu, pa nisam ispratio.
Nije kosmo on cima mrtvo dete. Ništa nije uradio da to spreči
Kaunte za balet si cuo na dnevniku.
нисам се спрдао, смарали су ме јер нисам бановао тилма кад је написао да је греота да мала умре невина, а мене није интересовао случај уопште
http://www.dodaj.rs/f/5/s8/2wxDFjwS/screenshot1.jpg
isti kurac, nisi bio dorastao zadatku, kao što sam rekla prvog dana kad si umodovan. svakako retard.
pa svega mi
dosadan je ko kurac sa tim
misim ajd svako od nas ima neko looooilo al on... mislim ok svako ima svoje mišljenje al 'on... od njegovih mi se bukvalno sere al stvarno... razumem hejtevi al ono ono nisu ni hejtevi već prolivni namaz za ekran
tolko, jebiga mare, al stvarno je tako, eo nek potvrdi kuj oće
eo večeras sam posebno nešto iskren, eo pitajte šta oćete i sve ću da priznam
Brt kakav izmet vagina dojka sisa level photoshop
koliko bata gugi skecheva u proseku padne na tvojoj slavi?
iskren budi
i ti kaunte glumiš looodilo neko majke mi
mada nisi jedini ima i ostali
greško, el mene pitaš
Eto ti fotokoreluj kad si mag ako ti se ne svidja ovo!
bata gugi
greško, el mene pitaš
MISLIM DA SAM PRILICNO JASNO PITAO--koliko bata gugi skecheva u proseku padne na tvojoj slavi?
Гуги, откуд ти овако активан на форуму, још у расправама? Никад се ниси брецао ни на кога, шта ти би?
KUJ NALJUTIO GUGETA??
da mu je to njegov luksić rek'o sad bi gledo sliku sa tri de cvikeri na oči
al ti si samo pajo dačak, nisi Luks
ti se nisi menjao ništa, ostao si isti dačak
BRAO ZA TEBE!!!
ne zebavam
pukle me emocije i oću svima da kažem svašta, iamm utisak kao da se rastajemo ololo
greško ne razumem leba mi
гуги ти си ментално поремећена личност, то сви знају овде и твоја реч нема тежину
напусти сарану
ти се космополито одлучи брате, први дан си ме напала кад сам почео да модеришем, а после тога ми се извињавала у фазону зајебала сам се ниси лош био
и боље што су ме отерали, таман ме сморило пошто сам пречешљао модераторски форум и нашао свакаквих гадости, да не причам колико ме сморили да бришем све што народ исере по дефиницијама и постерима (нисам само реакције брисао јер ми забоде комп од њих), прекурчили ми дауновци што се каче на врат попут дрекавца и "колеге" које се праве да су ми маме и тате и саветују једу говна, а после кад немам приступ модераторском форуму пишу свашта о мени (информација од инсајдера)