TRAZIM ODBAN ZA:

1. 27 GODINA! Za ubistvo bih odležala duplo manje!

2. нека први баци камен онај који никада није гледао болешчине на интернету и слао друговима или баки да виде

3. 27 ?!
    ako mene pitate-smešan broj.
    smešan kada se pogleda iz perspektive nesrećne dece i ostalih članova što registrovanih što neregistrovanih koji su na krajnje nepravedan, podmukao i neočekivan način preživeli najveće stresove, suočavali se sa najvećim strahovima i pretrpeli najgadije stvari.
    koliko je samo života uništeno, pitam ja vas?! koliko je dece pretrpelo fizičke povrede 2. 3. i najvisheg stepena, koliko je suza proliveno, a prouzrokovano groznim postovima dotične autorke? brojke govore drugačije, ovaj ban zaslužuje, da je pravde, sigurnih 2 veka sankcije. totalna neproporcija, sramota, nepravda...
    ali, sačekaćemo da se slegne prašina pa svodim račune i iznosimo komentare, koji, uveravam vas, neće biti nimalo prijatni po vašu ličnost
    siguran sam da su članovi poput brusa javioa kaunta majave i ostalih bili na ivici srčanog udara, a svi znamo (ili bar pretpostavljamo da znamo) kako je to. nisu svi ovde u jeku mladosti, to da znate i bog vam neće oprostiti za ovo.

prosechni.

4. to shto je kosmo josh zhiva ne znachi da odbrava vashe malopredjashnje incidente
    budite sigurni u to

prosechni.

5. kosmopolita
    sory sto sam te ubacio u post, bilo je iz najboljih namera i sa ciljem da se dotična autorka trajno udalji sa sajta i tako spasi totalni kolaps. srdachan pozdrav!

c i lj__n e__ b i r a__ s r e d s t v o
    vasha prva lekcija

6. Kosmo, udri ga šamarom.

7. 27 godina

Ovo je namerno osmišljeno da na neki način reprezentuje onaj famozni "Klub 27" po grupi poznatih ličnosti (muzičarima) koji su tragično nastradali (izgubili živote) u 27. godini.

Opšte je poznato da su ovaj klub oformili iluminati,sektaši.....

8. да додам још нешто

рађард добио 10 дана за отварање једне теме:

http://vukajlija.com/forum/teme/66951-zake-porodicno-blago-gole-slike

па он човек има више духа него цео мод тим заједно (без увреде) и зна да насмеје народ овако нечим, у овом случају једним постом, више него 10 одабраних дефиниција.

и целт да се извини путинки.

9. prosečni, jel ti to meni reče da sam stara?

10. banujte prosečnog srbendu da se poveća iq sajta :)

11. E ajde dosta demonstrirate silu zli admini. Zar ne vidite da samo raste nezadovoljstvo i da nas ne mozhete sve pobanjavati.

ODBAN ZA NASHE DRUGARE

12. Zimus ste tražili promene - eto vam promene. Slobo, slobodo!!1

13. Odbanujte jednog po jednog ili u paru, neka ulete na zeleno polje sajtoa poput fudbalera, stariji drze one klince za ruku, Director drzhi Rasnija, Dushan Erua i sve tako, neka sport pobedi

14. BAN PROSEČNOG SRBENDU NA 300.000 DANA DA SE POVEĆA IQ SAJTA

15. Glomaz ovde. Odban za prijatelje sa Vukajlije!!! Odban za narod. Ako moramo da budemo pod banom, smanjite banove, nepravedni su!!!

16. zahvaljujem se svima na pomoći

17. Ciklon

Zimus ste tražili promene - eto vam promene. Slobo, slobodo!!1

Usrećili se u pičku materinu.

18. ma kakvo smanjivanje, odbanujte ljude, glupo je više...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.