TRAZIM ODBAN ZA:

1. Slažem se sa Glomazom, razumem donekle, ko što već rekoh, ove banove 10-20 dana, ali zbog spema biti banovan 365 dana ili je malo više od previše.

2. Banovanje je instrument sile, a sila se, ako si iole normalan, primenjuje jedino kada ti ništa drugo nije preostalo. Banovati jednog čoveka zbog spema, ok. Ali svako ko je pametan, a upravlja nekom organizacijom, treba da se zapita šta nije u redu sa tom organizacijom ako je doveden u situaciju da primeni silu protiv toliko ljudi istovremeno. I da razmisli ko je u pravu, on ili ti banovani ljudi. Nije taj spem nastao sam od sebe, to je protest. Al ako ne kapirate, ništa, uživajte. Uskoro će par ljudi moderisati sajt na kojem neće biti nikoga, ili bar nikoga vrednog pomena. Ili će ljudi nestati putem bana, ili putem permanentnog logauta, kao toliko njih do sada.

3. ovo što kaže valdemar.

4. IDEMO DO POBEDE

AKO HJ+OCETE DA NAS POGUSHITE MORATE SVE DA NAS POBANUJETE SA SVIM DUPLJACIMA A TO NECE BITI LAKO

5. Eto, na primer. Neko prekrši pravila sajta. Recimo neko ko doprinosi sajtu, kao Radjard. Diskutabilno da li je prekršio pravila, al ajd. Da li dobija PVT od moderatora, u kojem ga lepo opominje da to ne radi, jer se kosi sa politikom sajta, da li postoji razumna komunikacija moderator-autor? Nisam primetio. Banovanje je automatsko, samo pokušaš da se uloguješ, i ono NE MOŽE. Obrazloženje koje ti stoji na profilu je prilično generalizovano. Zašto je ovo ustrojeno po sistemu prekog suda? Zašto se ne slušaju ljudi? Ovo nije demokratija, naravno, ali jebi ga, ne mora da bude ni nacizam.

6. sad svako banuje po sistemu- može mi se. u pravu je ciklon, tražili ste-gledajte.

7. valdemar objasnio. Nismo spemovali Vukajliju jer nam je dunulo s leva na desno ili nam se pomerio centar za ravnotežu. Nezadovoljni smo time što kad god uđemo u odabrane definicije, reakcije ili postere - stvari ostaju nepromenjene. Nezadovoljni smo time što se pravi spam ne čisti i što se pravi spameri ne banuju. Što se tiče psovanja, nije to namerna uvreda već u vidu humora i šale. Niko se ovde nije našao uvređenim. Što se tiče vređanja moderatora, kada vas nazovemo neradnicima to nije uvreda, već istina. Morali ste da dođete na Vukajliju posle toliko vremena jer se ceo narod Vukajlije pobunio. Ako ne možete da postignete da moderišete sajt, to je razumljivo, ali dajte onda da budu modovi ljudi koji imaju vremena da po čitav dan prečešljavaju sajt, odabiraju defke, brišu loše stvari itd, itd. Biti mod nije laka stvar i oduzima mnogo vremena, zato nam trebaju modovi koji mogu sebi da priušte da takoreći danonoćno rade na sajtu.

8. Космо, то "може ми се" се јављало у свакој гарнитури модова, само зависи колико често и са коликом количином бахаћења.

9. sad svako banuje po sistemu- može mi se. u pravu je ciklon, tražili ste-gledajte.

Napisao sam čini mi se na nekoj drugoj temi, da su digli frku prošli put kako bi se razmodovali neki ljudi, kao u fazonu ne rade dobro, biće bolje kad odu. Evo rezultata, sad je još gore.

10. nije tačno, ja sam za svaki svoj ban dobijala upozorenje prvo. to što sam bandoglava je nešto drugo...

11. Čekaj bre sad ne mogu da pohvatam. Polusilovanje čiji si ti dupli?

12. polusilovanje je Putin

13. Ček ti si dobijala upozorenje??? Ja nisam ništa dobio, samo nisam mogao više da uđem u profil..... Ništa tipa : Ako ne prestaneš bićeš banovan

14. Путинка пише латиницом, ја ћирилицом.

Космо, па не гледамо само себе, како си пролазила ти, како сам ја, него у глобалу.

15. meni je oduvek bilo najzanimljivije da posmatram modove na koje su se gotovo svi autori zalili, kako se oni grcevito bore da ostanu na pozicijama... u pojedinim momentima je to izgledalo tako zalosno i otuzno, kao kad vidis neku devojku koja ima onako tuzno dupe skroz spusteno

brale, ako ti 120 ljudi kaze da si govnar i da im ides na kurac i da si sranje mod onda imaj bar malo dostojanstva i batali radnju

16. putinka, ja i sad imam pvt od mrmuna, uroša, kurda, pa i agilnog... svaki u smislu " aj batali, preterala si, banovaću te". zlatna vremena.

17. И умодујте Валдемара већ једном. Вратите Циклона кад је луд да чита редовно, нервира ме некад, али лик чита ко коњ. Убачи Деја! Дајте и Каунту шансу, мислим да и он чита. И натерајте Целта да се извини што је отворио тему да тражи трајни бан!

Ајде, ајде

18. Vi ne uviđate da je problem nastao od kako je Kurajber postao Kurd umesto Kurda?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.