ЈА БАР ИМАМ ЖИВОТ

1. КАО ГЛАВНИ АРГУМЕНТ У РАСРАВИ ДВА НОЛАЈФЕРА КАКАВ ВАМ ЈЕ ЖИВОТ СПОЉА

НЕМАЈТЕ ЖИВОТ. ЖИВОТ ЈЕ СРАЊЕ. ЖИВОЈИН ЈЕ УМРО. ЖИВОЈИМ ЈЕ СМОР И ТРАНСФЕР. ШОПЕНХАУЕР ЈЕ БИО У ПРАВУ.

2. да ниси случајно био око 9 на теразијама са неким ортацима и јео пицу или тако нешто? мислим да сам те видео

3. хахахахах али брате, како могу да имају живот, ако су два нолајфера у питању хахаха...ЛАЈФ значи живот, а ово је НОЛАЈФ, значи НЕЖИВОТ, значи да немају живот хахаха, нешто си се збунијо xD

4. ЖИВОЈИН ЗНАЧИ ЖИВОТ БРАТЕ КАКО СИ ТАКО ГЛУП И ЛОВ ЈЕБОТЕ НЕВЕРУЈЕМ

5. КАКО СИ ГЛУП И ЛОЊ НЕ ВЕРУЈЕМ БРАТЕ

6. какви сте ви неживојинери хахахахахахахах

7. БОЉЕ ИДИ НЕШТО РАДИ НЕГО ШТО ОВДЕ БЛЕЈИШ. ЈА БАР ИМАМ ЖИВОТ И НИСАМ ГЛУП

8. JA HERCEG NOVI IMAM ŽIVOT.

9. ЖАЈКЕ БОЉЕ СИ НАБАВИ ЖИВОТ НЕГО ШТО СЕРЕШ ОВДЕ

10. Добра је само да је јебеш и бијеш на смену.
    А такође треба тући ове ћурке које се диве њеним "саветима".
    Модна блогерка која нема појма о моди и која сваким својом реченицом пиша по сиротињи.
    Особа који ничим није заслужила да буде позната.
    Обична (јагодинска) сељанчура која се доселила у Београд и трипује да је урбана, јеб'о јој ја матер ону ненормалну.

11. EM STO NEMAM ZIVOT EM SAM GOWNO, NISAM ORAN NI DA PUSIM GOWNO

12. ХВАЛА ШОМИ ШТО ДЕЛИШ СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ О ЗОРАННИХ НА ОВОЈ ТЕМИ.

13. vidi ovog šištavca narkomanskog što spemuje.
    štae, bil malo heroina na kašiku kusno, a

14. сврбе ме кости дођи да ме почешеш

15. Што код Шиптара ово не успева? Ја нисам нигде чуо за неку шиптарску старлету, па и ако постоји, такве су реткост или су маргинализоване максимално. Само код нас ударне вести у медијима су курве, старлете и све врсте спонзоруша, потом педери и криминалци, па онда и политичари као најновија категорија естрадних звезда, од којих многи паре зарађују радећи по Албанији или сарађујући са шиптарском мафијом.

У Србији, у Црној Гори, у Хрватској, у БиХ је свуда негативан наталитет, само се Шиптари и даље коте. Свуда на територији бивше Југославије се промовишу "напредне и европске вредности", само Шиптари могу да буду конзервативни и да им нико ништа не каже.

16. чуо сам да зарађује 500 јура по састанку, јебем јој маму. живот је срање.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.