izvodjenje skecheva

1. Skech reci: Komšo, sisodrz, jova, strajakg, matori, buraz,

2. Ti si tjero tatin sin ti ne skečuješ ti se tréfa.

3. NE DA MI BULGAKOV DA SKEČUJEM, A SAMO SAM HTEO MALO :'''(
    http://i.imgur.com/J3k1SJ0.png

4. AJAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

5. Da ne psujem sad , jebite se

6. odem ja u trgovinu tako i stoji ispred mene narkoman i traći plazmu i sokić i govori radnica jeste vi ono tražili plazmu i ?
    Kada će narkoman da da tražio sam plazmu i joooj jebem ti krvavu nedelju zaboravio sam šta sam tražio ali mogu da vam ponovim kroz rupice da se bolje čuje :
    DAĆETE MI 5 TRODONA GOSPOJA!!!!!
    Ja jebeno umro ne vjerujem šta se dešava reko' ljudi moji jesam ja u nekom skeču šta je ovo đe su kamere daj neka izađe maca kaže da se snima audicija, a upada zeko u tom momentu za njim gomila životinja tči kao ne drogijraju se više a zeko psina najeo se eksera i nadmudrio sve u šumi da se skidaju sa droge jebem ti sunce, mali Perica iznevjerovao pada šećer sa rafa one radnice brišu suze ulošcima koliko je smješno bilo i onda kažu da Srbi nemaju najbolje skečeve. Jebem ti život da ti jebem.

7. hahahaha a narkoman se drogira drogom hahahahahahh i podigne 3 prste kad trazi 3 droge hahahah kakav narkoman

8. ahhaahahh da,bas to
    http://vukajlija.com/recnik/autori/290613/komentari
    ovaj bas jebe kevu sa skecevima...svaki od 1500 komentara su mu skecine one najtvrdje najjovastije sa sve uzvicnicima na kraju...vuchic i to

9. Kakva rajska lepota kad umrem i odem u raj sedecu pored tebe na oblaku

10. Hoćeš, sa moje desne strane, ako Bog da.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.