izvodjenje skecheva

1. Skech reci: Komšo, sisodrz, jova, strajakg, matori, buraz,

2. Ti si tjero tatin sin ti ne skečuješ ti se tréfa.

3. NE DA MI BULGAKOV DA SKEČUJEM, A SAMO SAM HTEO MALO :'''(
    http://i.imgur.com/J3k1SJ0.png

4. AJAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

5. Da ne psujem sad , jebite se

6. odem ja u trgovinu tako i stoji ispred mene narkoman i traći plazmu i sokić i govori radnica jeste vi ono tražili plazmu i ?
    Kada će narkoman da da tražio sam plazmu i joooj jebem ti krvavu nedelju zaboravio sam šta sam tražio ali mogu da vam ponovim kroz rupice da se bolje čuje :
    DAĆETE MI 5 TRODONA GOSPOJA!!!!!
    Ja jebeno umro ne vjerujem šta se dešava reko' ljudi moji jesam ja u nekom skeču šta je ovo đe su kamere daj neka izađe maca kaže da se snima audicija, a upada zeko u tom momentu za njim gomila životinja tči kao ne drogijraju se više a zeko psina najeo se eksera i nadmudrio sve u šumi da se skidaju sa droge jebem ti sunce, mali Perica iznevjerovao pada šećer sa rafa one radnice brišu suze ulošcima koliko je smješno bilo i onda kažu da Srbi nemaju najbolje skečeve. Jebem ti život da ti jebem.

7. hahahaha a narkoman se drogira drogom hahahahahahh i podigne 3 prste kad trazi 3 droge hahahah kakav narkoman

8. ahhaahahh da,bas to
    http://vukajlija.com/recnik/autori/290613/komentari
    ovaj bas jebe kevu sa skecevima...svaki od 1500 komentara su mu skecine one najtvrdje najjovastije sa sve uzvicnicima na kraju...vuchic i to

9. Kakva rajska lepota kad umrem i odem u raj sedecu pored tebe na oblaku

10. Hoćeš, sa moje desne strane, ako Bog da.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.