Prijava

Film o nepobedivom majstoru skečerskih veština mr. Celticu- Scatch me if you can

Techo moraš da znaš da nije 2011 i da dolaženje sa duplog nije više zanimljivo jbg. Ne drka te više niko što spemuješ čak ti ni majku neće opsovati jbg

TECHO NE SPEMUJ JEBEM LI TI MAJKU KRVAVU JA

Mister Kosmajac, zašto želiš da mi uskratiš pravo na ličnu slobodu izražavanja individualizma na način na koji ja to želim, a koji pritom nikog ne ugrožava, čak ni indirektno? Zamolio bih te da ostaneš dostojanstven i poštuješ druge ljude.

Isto to sam i ja tebi mogao da odgovorim na tvoje nametanje pravila ponašanja meni uz jedno sočno napušavanje kurčinom, ali nisam, to je razlika izmedju nas dvojice, sve najbolje i srećan praznik

Космајац
Nemoj srati

argumentovana diskusija uvažavanje sagovornika i konstruktivan dijalog

kako se zove paradajz koji priča viceve?
- keč ap komičar ahahaha

xaxaxaxaaxax shirkahn

ovaj teča je bombas 100%

лако је теби космо да погађаш, кад видип ИП адресу

Žajk, daj neki skeč, pusti sad hakerisanje, kliknuo sam na temu, jer sam video da je Žajk na temi skečevi i - ništa, nije ti baš okej.

Jedna od gadnijih socijalnih anomalija, pored liberala koji menjaju realnost za principe i umišljenih glupaka punih samopouzdanja, a lišenih harizme, jesu i narcisoidni seljoberčići, sa kojima prethodna sorta deli dosta zajedničkih osobina. Njihov položaj je utoliko gori time što se nalaze na začelju te kolone bolesnika. Aj pa zamiči, sinovac.
Dva potencijalna naredna posta autora Kosmajac:
A)

Космајац Nemoj srati

B)
Z A M I Č I
A
M
I
Č
I

Kozma znas ti vec sta sam rekao u sebi sad

Mali Ker
Žajk, daj neki skeč, pusti sad hakerisanje, kliknuo sam na temu, jer sam video da je Žajk na temi skečevi i - ništa, nije ti baš okej.

Uskoro skeč u mom selu, jer sam izdvojio preko 1000 definicija, i duplo toliko primera u njima.
To sve uklopio i stvorio jednu malu priču, u fazonu STAND UP-a.