Prijava

da li sad mogu da se ubijem?

Šta kaže Tilmo kad ga neko pita na engleskom može li da pozajmi euro?

"OF KORTEZ!"

Kako se zove sloven koji nije hteo da napadne vizantiju sa ekipom?

LignjoSlav ahahahahah

A-ha scatch type alert

Rorsah brani Valter(Sarajevo)
http://mirroreffect.net/uploads/224476335.jpg

Tečo, Vi živite na engleskom govornom području, pa bih vas zamolio da mi objasnite - šta znači reč "scatch"? Ubih se tražeći.
Unapred blagodarim.

Mister Che-Vu, zvacu Vas Chev, prilagodio sam rec kontekstu. Znam da i Vi takodje zivite na engleskom govornom podrucju, stoga bih Vas zamolio da budete kolegijalni i ne serete previse. Now, excuse me, i have some obligations.

Vi kiviji zbilja nemate stila!

Nije potrebno pisati "Vi" velikim slovom posle prvog puta u istoj rečenici, (osim ako se ne radi o izuzetno važnom dokumentu).

Stočarska smo zemlja, Tečo. Stil nam nikada nije bila jača strana.

Sa našom američkom braćom smo uvek kolegijalni, ali bih vas podsetio o statusu naše ostrvske nacije po pitanju ANZUS-a.
Nadam se da ovo moje malo zaprckivanje ne utiče negativno na uspešno postizanje vaskojakih obaveza iz Vašeg razumljivo ispunjenog rasporeda.

Cheers, mate!

Nisam siguran, zaista, izasao sam poslednji put iz skole pre gotovo 40 godina, ako ne racunamo roditeljske sastanke, pa mi ne zamerite, ali mislim da je potrebno u svakoj recenici obzirom da je svaka recenica zasebna celina.

Mi smo nacija revolverasa, mister. Prvo pucamo, pa onda pitamo za ime. Nasa burna istorija je uslovila nas mentalitet dinamicnosti i brzine. Zato razumete moju reakciju.

Cuo sam za taj ANZUS pakt, ali mene politika ne zanima, sto svakako ne znaci da nisam upoznat sa vasom beznacajnoscu u svetskim okvirima. Vi mu dodjete nesto poput naseg priveska, ipak smo mi ti koji u svemu vodimo glavnu rec. No, svakako smo saglasni u bratstvu.

Naravno da jedan post na internetu ne moze da poremeti moj dnevni red:)

Wish you the best, my friend. Take care!

chevu,ima li na novom zelandu onih ljutih zivotinja ko u australiji i jel posecujes nekad one prasume sa ljubaznom energijom?

Živ je dakle ne posecuje prašume XD

- Како се зове зидар који је на бироу?
- Слободни зидар.

- Шта ради срећни ћоман?
- Посканкује од среће.