Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
тако што га неко разбије жбуном.
нашли се сад шоми, папит и ја, ја на'ранио папита, 'ајде!
Hranite mene
Zvacu se Serbia Stronk. Jaci utisak ostavlja na strance ako je Srbija prva, a ne neki papet.
агилни порас'о велики, 'ранимо њега.
сад видим да је папит већ на листи, ипак њега.
POjeli su me, nema vas nigde...
Sjebao sam se, zabio se u ćošak sa SSSR. Moramo se dogovoriti za mesto okupljanja, recimo da furamo na donji desni ugao...
ко те јебе, јеботе имаш 5000 поена фазон и удвајаш се због мене који имам 150 лоло...наранићу те баш
тачно, нека буде доњи леви, чини ми се најчистији, без пуно оних зелених гована.
едит: хахах ижједе нас говно.
Auuu, što mrzim kada nas sarane ovi koji su 10 puta veći... još nismo uigrani dobro.
Fidajte mene jer sam Srbija. Trayite me po mapi i samo W.
Coa KG jedini radi posao. Kajgana samo prodje pored mene lol
HAKSERI MRŠ NA NAŠU TEMU, ŠTA RADITE OVDE?? SVE ĆU VAS REĆI LAMARRU!
bešte u šumu četnici
На ком сте серверу?
ДОЂИТЕ НА ХАКС УА ОВО
109.237.25.84:443
Jel to ovo de je turkey prvi, a bastille drugi?
Naranih Papeta sobom samim, moram svakako da palim, možda oko 1h uletim još malo.
ljudi, ja sam vojvoda šešelj, jel ovaj server gde je germany prvi?