Ideal ljepote - real life ribe

1. Ако је риал лаиф риба дај неки инстаграм шта већ

2. Ako je stvarno kod Marica tj. ako tamo prica kako je isla u kurve sa Arkanom moze slobodno da dodje ovde

brt pominje upoznavanje s arkanom na konto toga što ju je neko uporedio sa cecom, pa fora kako su se ceca i arkan upoznali, taj rad.

3. Е лепа песмица иначе Кормпире.

4. Krompulj komponuje, iam neđe snimak toga baš kad sam ribi toj nekoj pisao lololo

5. Bas znam kako su se arkan i ceca upoznali, da nije gonzo rekao ne bih znao da je ceca bila crvena lol.

Al sam zeleo da je istina :(

6. haahahah, подели на морам некоме да се изјадам, или трансфер(ништа злокобно).

7. Ko bi rekao da i muslimani donekle imaju smisao za humor

8. ovo je riba, bravo atomski.znam jednu slicnu malo je masnija i ima mindjusu u nosu

9. Kakva svinjarija
    Iz ofa čitati Vukajliju u 2018 hahaha ribo ni nisi za bolje nego da te jebe Pujo Šotka

10. Псето одмах креће да се мангупира, како би црвена извукла закључак да је он алфа мужјак на основу његовог понашања на теми.

Друга фаза псетовог мувања. Прво испрозива рандом лика како би успоставио доминацију и наметнуо се као најагресивнији, онда дреши кесу и представља себе као галантног, срдачног, домаћина човека, који гази друге мушкарце, али поштује даме.

11. Поздрав за Гонзоа уз комплименте црвенокосе.
    @Гонзо http://prntscr.com/i8nr3w

Kasnim 20-ak sati, ali koje je ovo ludilo hahaha
    Ona stvarno snajperiše temu.

12. Снајперише, дакако!
    Е црвеба ај озбиљно, направи налог, немош тако инкогнито посећивати.

13. Upravo piše podužu definiciju da skupi poene za forum.

14. Da, vrv bas ima zelju da razgovara sa lobanjama odavde

15. Ajde kao nešto se dešava, crvenokosi nekrst demon troluje srbski sajt šegadžijskog karaktera.

16. a klasična insta curica, ništa interesantno, željna pažnje i pratilaca, tripuje tu neku nedodirljivost tipa nemam muškarca i jako mi je dobro tako, mada volim da sikiram kurčeve petorici čisto da se zna d asam ja alfa pa joj ovo super prilika da kači skrinove po storiju svome fazon vau vidite što se piše i polemiše o meni kako sam bruka riba hihi o vama niko ne piše, i slične ego i sujeta boost fore. šesti razred osnovne fazoni, a mi smo tu negde oko osmog lololo

17. Krompir ne vređaj, prva ili druga srednje smo xd

18. haha druga batice, to ono kad uđeš u zonfa pa se otpustiš od straha prvačkog, pa si sav bitan ideš okolo bacaš daunovske šukove lololoo

19. Ladan krompir namerno piše o njoj jer je željan pojavljivanja na instagramu ha ha ha provaljen si

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.