Ideal ljepote - real life ribe

1. smoriše one napucane mankenke. fotošop, hirurg i šminka nas zavaravaju. kada vidim kasnije u novinama da ta ista riba se raspala, a ja drkao na nju prije pola sata bude mi jako teško.

2. Па ни на ону тему не би требало да се каче фотошоп/хирург рибе него само сасвим природно тако да је ова НЕПОТРЕБНА ;)

3. đe nepotrebna, kad se nisam šlogirao gledajući šta ljudi tamo kače zadnjih par sedmica.
    edit: kejt je gomno. brabonjak stari sa opanka sastrugani.

4. ма каче они и распале порнићарке на ту тему, али не би требало, јасно каже идеал љепоте.

5. edit: kejt je gomno. brabonjak stari sa opanka sastrugani.

Stvar ukusa.

6. Ukusi su različiti reče mačka i pojede svoje govno
    Ha ha

7. Nije čak ni stvar ukusa. Kejt kida.

8. Valentina Nappi jerks you off like no other куцајте

9. Da se pomerim samo od nekih ljudi za koji minut pa ću da pustim

10. incognito window brt mora

11. inace kakvih riba ima po gradu sad kad je lepo vreme, u bulevaru pucalo danas, mogu da mislim po knezu kako je bilo

12. nemam slike nisam manijak

13. Mislio sam da sam našao ženu svog života a onda Kurcovrbacki zmaj postuje ovu sliku. Jebem ti svetog Duju, ovo je totalno moj tip pičke. Zmaje može fb link u pevete, možda se loži na izbjeglice što voze golfa pa se uparimo?

14. pravnice najvece kurve

15. Maestro to na slici je Buba Miranović lepi moja.
    Bač šta si mi dao da gledam ovaj laki peting?
    Ja bi je udario pesnicom kunem ti se.

16. evo je brt taman sto sam rekao pravnice hahah kad ona PRAVNI FAKULTET BANJA LUKA

https://www.facebook.com/samara.suzana

17. Nije ubica riba al taman. Mada me to nije sprečilo da joj napišem u inbox lepasi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.