Вукајлија Cribs

1. ако не капирате тему, суздржите се од постовања на њој

хвала.

2. Ni ja ne kapiram za somiku ni ovo zajkovo

3. E kad napises meshina to je ko ono telo mrtve zivotinje meshina kapiras? Jesi zato napisao meshinova?

4. zar nije mešina koža odrana kad ostane

5. Katrin, smatraš Valdemara takim, a on djeluje kao džentlmen ;-)

6. Opušteno ljudi skeč je u pitanju.

7. Da, zaista mi se sviđa ta boja zidova. Oprosti mi, Katrin, ako sam ičim ostavio nedžentlmenski utisak dekadentne i devijantne osobe sklone porocima kojima ne može da odoli i kreće joj pljuvačka na usta od same pomisli na... Ovaj, zaneo sam se.

8. Oprosti mi, Katrin

Eto skeča, niotkuda ^____^

9. PU! Jebemti čoveka kad ni na zajebantskoj temi niko njega ne pominje.

10. Samo pravi džentlmen ili neka veoma nežna dama sa stavom ume i može da koristi takvu sobu. Stvar apsolutnog poverenja u nečiju dobrotu.

11. Traži se adekvatna kuća Bruse, polako.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.