Prijava

Будући да ми се ово дешава већ трећи пут заредом, одлучио сам да изнесем ово, а верујем да нисам једини.

Просто ми је невероватно да било која дефинија која има шансе за дефинију дана добије минус, тек тако, ниоткуда. Нпр, немогуће је да дефинија има скор 50.1, па после тога долази негде до 55.5, да би, све што се више приближава бројци од 60, завршила негде са 10 минуса. Није ми криво што добијем минус, јер сматрам да не пишем бог зна какве дефиниције, али ми смета кад добијем 5 минуса у интервалу од 5 минута за које не знам одакле су дошли, нисам нигде рекламирао дефиницију, нити ми има активне слике.

Верујем да нисам једини који се сусрео са овим и сматрам да дефиниција дана везе нема са тим колико је она добра тј. оригинална, јер да јесте само ми двоје троје људи имало дефиниције дана, за које ја лично сматрам да им нико није ни близу.

Молим модераторе да изнесу своје мишљење о овоме, јер је дефиниција дана само једна глупа трка ко ће на чету имати више пријатеља да уделе плус, ко ће имати изазовније слике (мада сам ретко виђао да је нека слика оплеменила неку дефиницију, све је постало ствар рекламе). Замислите аутора са групом на фејсбуку од око 20 000 људи, који каже да се некој дефиницији удели плус, а некој минус. Волео бих да се уради нешто по питању овога.

u potpunosti se slazem sa gore navedenim

tako je Nikache!

Ево овако. Могу делимично да ти помогнем. Ради се о анонимусима који ретко или само једном сврате на сајт. Изрокајо рандом минусе свима редом и оду. То се ретко хвата јер се ради о једном или два минуса по аутору. Случајно сам нахватао двојицу таквих, и били су бановани без опомене. И мени се дешава слично.

Наравно да их има и међу активним члановима. Али јбг, ко ће седети и кликтати сваки секунд на вас 20-30 активних у једном моменту и проверавати како је ко гласао. Свако озбиљније минусирање се хвата, јер га и ви сами пријављујете.

Мени је превише очигледно да је ово хејтовање конкуренције, 3 моје дефиниције до сад су биле исхејтоване у року од 5 минута негде пред крај истека 24 сата, а после тога нисам добио ниједан минус.
Нешто ми се чини да у овоме нисам једини...

Možda neke nerviraju sličice, pa ti ture minus za reklamu :). To takmičenje za definiciju dana je postalo takvo međusobno klanje, ccc :). Možda na kraju uvedu da def dana bude ona definicija sa najviše minusa, a a a, ne bi bilo loše :)).

Još jedan razlog za ukidanje definicije dana.

Ajnštajne, hejtovanja konkurencije je bilo oduvek i biće ga i dalje jer je to u ljudskoj prirodi ( neka borba za svoje, često i preko tuđih leševa ). To je donekle ok, ako se radi o glavi, ali daleko od okeja ako se radi za neku trivijalnu stvar kao što je def.dana. U suštini, tu retko ko bude oštećen jer velika većina članova ishejtuje konkurenciju, tako da svi prođu manje-više isto. Ja lično dajem minus na svaku definiciju koja ima više od 2 slike, a bogme, mislim da ću i da pooštrim kriterijum jer mi je pun kurac slikara zbog kojih neka sasvim pristojna definicija ne može da dođe do izražaja.

Мене нервирају улизице. Наравно, и хејтери.

@blek, ako si moderator, glupo je pričati da daješ minuse na def koja ima više od dve slike. onda uvedite limit. minusi treba da se daju na gluposti i plagijate a ne na dobre definicije koje imaju 5 slika. sasvim je regularno i dozvoljeno kačenje 5 slika dnevno, pa i na istu def. zaista me iznenađujete...
izvinjavam se zbog spama

Đavole, u pravu si, ja sam se malo zaleteo, jbg, nisu mi se koze na broju danas. Regularno je ali smarački dozlaboga.

svrstaj mene u kozice, ionako brstim:))

U zadnje vreme su mi te "defke dana" bile toliko bezveze da sam uglavnom i cepao minuse na njih. Pa sam se smorio i prestao da ih čitam...
Defka dana je 70% logistička podrška i marketink 2% kvalitet i 28% kopiranje. VELIKA čast izuzecima.

НИСИ МИ ВАЉДА МИНУС ДАО?

Što se tiče slika, ja mislim da treba uvesti limit na dve slike za jednu definiciju, i tada bi možda došao do izražaja kvalitet.Ali, kad neko okači 5 slika, i skor definicije mu bude na primer 55:1, to jasno ukazuje da je taj skor usiljen.