- (
Šta mislite, šta autore čeka u budućnosti? Kada će prestati da budu aktivini, kada će umreti? Kada kupiti nov bicikl?
Predvidite budućnost bilo kom autoru i pustite masxhti na wolju.
Evo, ja ću prvo krenuti od sebe.
AUTOR: (....KrajsleR...)
2017. godine potpuno prestaje sa aktivnošću na Vukajliji. 2019. dobija bliznace i daje im neka debilna imena da bi se razlikovala od druge dece. 2022. dobija stalan posao u inostranstvu. Aprila 2040. umire u nedostatku inspiracije za životom.
Predvidi i ti sudbinu nekom drugom autoru, dragi čitaoče ovog posta. - (
AUTOR: strajakg
2021. posle dugogodišnjeg gledanja iz offa odluči da se vrati na Vukajliju. 2022. kada sam on bude prisutan na sajtu napiše gomilu definicija i samolajkuje se sa svojim duplim koje u međuvremenu napravi. Neće imati ko da ga banuje, jer će biti sam na sajtu. 2023. zauzima prvo mesto i nasmeje se. 
Moje predvidjanje:
2016: Povećavaju se nesuglasice u Makedoniji, teroristički napadi na severu Kosova, pada Sirija
2017: Počinje rat na kosovu i u Makedoniji, islamisti napadaju Izrael, teroristički napadi u Evropi.
2018: Kaizen počinje da deli tablete za najbolje postere, organizuje se veliko okupljanje vukajlijaša. BLZ sada veću ugledni džihadista dolazi na okupljanje i svi nas poroka.- (BLZ sada veću ugledni džihadista
hahahahahah
- (
Tema je osmišljena da se autor kao pojedinac izanalizira, a ne sajt kao imenica. ;(