Budućnost Vukajlijaša
  • (

Šta mislite, šta autore čeka u budućnosti? Kada će prestati da budu aktivini, kada će umreti? Kada kupiti nov bicikl?
    Predvidite budućnost bilo kom autoru i pustite masxhti na wolju.
    Evo, ja ću prvo krenuti od sebe.
    AUTOR: (....KrajsleR...)
    2017. godine potpuno prestaje sa aktivnošću na Vukajliji. 2019. dobija bliznace i daje im neka debilna imena da bi se razlikovala od druge dece. 2022. dobija stalan posao u inostranstvu. Aprila 2040. umire u nedostatku inspiracije za životom.
    Predvidi i ti sudbinu nekom drugom autoru, dragi čitaoče ovog posta.

• Rasni

Ja ću završiti Političke nauke a onda zajebavata kaizena za utaju poreza i on će da mi da moda i Vuka će procvetati.

• Tuccini

2018. kaizen slučajno umesto vujaklija ukuca vukajlija i dođe na sajt
    "U je, super, ovo ko kad nađeš pedeset dinara u zimskoj jakni"

• Rasni

Očekujem da će zbog male posećenosti kaizen uvesti one kurce: POGLEDAJTE REKLAMU DA VIDITE ŠTA JE RASNI NAPISAO NA FORUMU( OVAJ VIDEO JE RASPLAKAO CELI BALKAN)

• (

AUTOR: strajakg
    2021. posle dugogodišnjeg gledanja iz offa odluči da se vrati na Vukajliju. 2022. kada sam on bude prisutan na sajtu napiše gomilu definicija i samolajkuje se sa svojim duplim koje u međuvremenu napravi. Neće imati ko da ga banuje, jer će biti sam na sajtu. 2023. zauzima prvo mesto i nasmeje se.

• plok

2017.
    smrt svih

• Rasni

Moje predvidjanje:
    2016: Povećavaju se nesuglasice u Makedoniji, teroristički napadi na severu Kosova, pada Sirija
    2017: Počinje rat na kosovu i u Makedoniji, islamisti napadaju Izrael, teroristički napadi u Evropi.
    2018: Kaizen počinje da deli tablete za najbolje postere, organizuje se veliko okupljanje vukajlijaša. BLZ sada veću ugledni džihadista dolazi na okupljanje i svi nas poroka.

• (

BLZ sada veću ugledni džihadista

hahahahahah

• AndjelkoNS

Neće platiti hosting i obrisaće sve, kao da nikad nije ni postojalo. Od Vukajlije će ostati samo uspomena uklesana u vašim srcima.

• Сантјаго Коровјов

2016: Povećavaju se nesuglasice u Makedoniji, teroristički napadi na severu Kosova, pada Sirija

Odspavam dva sata i Makedonci već napravili sranje i porobili pola sveta

• (

Tema je osmišljena da se autor kao pojedinac izanalizira, a ne sajt kao imenica. ;(

• AndjelkoNS

Elu će otkriti znojave eksplozije mesa po belnoj postelji i kako tramvaj ulazi u ''krug dvojke''.

• Cara™

Neće platiti hosting i obrisaće sve, kao da nikad nije ni postojalo. Od Vukajlije će ostati samo uspomena uklesana u vašim srcima.

Imam predlog za gazdu.
    Nek odštampa

G A Z D A
    A
    Z
    D
    A

• Rasni

2022: Yeahbatch prestaje da koristi pelene za odrasle.

• Марко 

2023. расни престаје да користи пелене за децу

• Galantni kosovac

Sto prestaje da nosi pelene, da nece mozda da odapne tad :O

EDIT: na picku kosjericku sam mislio, iznenada se ubacio

• Eru Ilúvatar

prosečna srbenda biva pušten iz ustanove 2018.zbog nedostatka novca prestaje da posećuje sajt jer ne može krišom da koristi wifi koji hvata sa odeljenja za radiologiju

• Cara™

Eru i avatar će da promene ime u neshto jednostavnije, recimo Era

• Rasni

ERA SERA HAHAHAHAHA
    S
    K
    E
    C
    H