Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bazziju su kupili rezac u obliku fudbalske lopte jer onaj mali obicni moze da proguta
Bazzi kad uđe u pogrešan autobus obrne ceo krug pre no što izađe.
bazzi obrne ceo krug da ne bi morao da prelazi ulicu jer jos nije naucio gde prvo da ggleda
Bazzi kad prelazzi ulicu gleda levo pa desno pa levo pa na sredini ulice opet isto sve
Bazzi ima gameboy
Bazzi na kraj sela zhuta kuca ti ti ti ta ta ta zhuta kucica
Ve ve veverica nije pticaa-a, a nije ni slon,a nije ni slon
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
bazzi gleda cakleta dok igra basket i kad da kosh ovima okolo uperi prstom u caleta i prodere se ,,TO JE MOJ TATA,,
Zub zub zubićima može gristi, i najtvrđi đon. I najtvrđi đon
Haha ol kako se uklopilo za ulicu ovo a u isto vreme smo pisali
Moj tata je jaci od tvog , reče bazzi
Bazzi najvoli nak mu mama na sendvic kecapom nacrta sunce ili srce ili smajli
Tad pojede i koricu hahahh
A u bari sve zabice krekeću, krekeću i raduju se proleću kre kre kre kre kre kreee kre kreeeeeee HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA milion malih bazzija ovo peva
Bazzi kaže HAJ HO
haahahhahahahahah
Bazzi kad gleda snezanu i sedam patuljaka svadja se sa drugarima ko je koji patuljak
Ja sam.donatelo, reče bazzi
A u nindza kornjacama se zna da je on rafaelo keva njegova pravila picu kad su radili pano iz geografije kod njega
Edit: e jebi se pancera
RATATATATATATATATA,MRTAV SI!
Killer: Bazzi