bazzi

1. баззи је на плакату нове канпање "заштитимо децу на интернету" са све прецртаном вукајлијином главом

2. Kada se bazzi radjao njegova mama se dvoumila izmedju chak tri imena. Odluchila se, poshto je u pitanju mushko dete, za najtvrdje ima koje che ichi uz njenog sina u dolazechim teshkim vremenima kako bi ga uspeshno shtitilo i nosilo kroz zhivot. Odluchila se za ime Neven.

Bazzi se zovve nevven

3. Bazzi je u osnovnoj shkoli pokazivao izvesne talente iz oblasti matematike. Bazzi je na poklon za rodjendan, po njegovoj zhelji, deobio sat sa kalkulatorom.

http://i.ebayimg.com/images/i/360891072386-0-1/s-l1000.jpg

4. Bazzi place kad mu mama spremi obicne palacinke umesto onih cinki linki palacinki u boji

5. AHAHAHAHHAHAHAHA
    N
    E
    V
    E
    N

6. Tibor Váci
    Shta fali satu caro

Kako shta fali. Ne mozhe da izvuche koren iz broja.

7. Krenu Šomi i Deku kod Olla na maskenbal i posvađaju se oko toga ko će da bude Bazzi,a ko Đoto.

8. bazzijeve omiljene bombone su pez a omiljene zvake huba buba

9. bazzi ima okacen poster djokovica iznad kreveta

10. Kada je napunio 18 leta bazzi (Neven) je saznao od svoje majke da su josh dva imena bila u opciji u glavi njegove majke neposredno pre nego shto ga je donela na svet. Veliku tugu je osetio Bazzi jer je saznao da je jedno od imena koje je majka planirala bilo Jasmin. Takodje, postojale su shane da bazzi postane i Sladjan. Bazzi jako voli svoju mamu zbg imena koje mu je dala.

11. bayyi lajkuje slike na fejsu koje daju 100 dolara deci u afriki ;")

12. S V I D J A M I S E
    V
    I
    D
    J
    A
    M
    I
    S
    E

13. hahaha juce sam video neka porodica bleji na klupi sin nesto caleta valjda slucajno udari i pocne da place i cale ga smiruje ,,nije mi nista,nema veze,dobro sam,, a ovaj ne prestaje plakati :3

14. Bazzi kada chita ovu temu voli da zamishlja da se ovde radi o njemu. Bazzi potom uzme da chita svaki post i uzhiva. Bazzi voli da misli o sebi kao o bazziju

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.