bazzi

1. Tibore mogao si i mene da pitash. Mi smo isto ljute glavice samo nismo na vidljivoj listi

2. Neven,vrati Batersa.

3. svako ima liste i vosovci ima duplo vecu listu i komentatori i cekaonicari
    a kad mi iz kafane imamo listu odmah je problem,svi se nesto pitaju

4. ajde da svako izadje sa svojim listama da vidimo ko se gde i kako kotira jbg ne mozhe vishe ovako

5. dakle STRIC ekipa, komentatori, vosovci, cheteri, haksovci i prljavi agari

6. http://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal#post_1912981 pogledajte vosovce,ovo je jedno 178 puta veci post i detaljniji od onog...a niko nema problem s tim,a sa nama imaju,ne kazem da treba i s njima da imaju,al ne treba ni s nama

7. Stric ekipa je jacha od swih listi zajedno.

8. Tibore treba importovati nekog na mesto stricbeginera. Izbrisao si titulu i sada novi potencijalni chlanovi ne dolaze jer kpairaju da to mesto ni ne postoji.

Treba otvoriti konkurs za stricbeginera

9. bazzi blizance!!!

10. Treba uvesti i super stric nubaru, jer je kelt prewazishao streetz noba.

11. jbg nema tu konkurs, dokazuju se kroz stric teme

12. Nema kurac. Konkurs je uvek otvoren. Ali je svakako greshka shto je titula nestala sa liste

13. svako zaslushuje svoju titulu, nishta mufte

14. Pa ko je tebi dodelio titulu sticmastera?

15. Alo nechemo da se ponovi 1054. Smirite se bratjo.

16. Šta je tačno
    STRIC?

17. diskusija je zavrshena.

18. Stric je neshto. Stric se izrodio na temo o DNK. Stric je odgovor na sva glupa i nejasna pitanja.
    Stric kada se pishe ima svoju formu

S T R I C
    T
    R
    I
    C

gde umessto strica mozhe stojati mnogo shtoshta. Stiric je pravac unishtenja nubizma.

To ti je ukratko jbg

19. VOS lista objedinjuje i komentatore i Čekaoničare i Kafandžije, pa čak i Tarzane. Ne mešati je sa ovim truba listama.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.