bazzi

1. Doshao je i taj dan. Bazzi je zavrshio srednju tehnichku shkolu. Odmah ga je chekao siguran posao u poshti.

Za taj poseban dan bazzijeva mama je rekla bazziju da se lepo obuche. Bazii je nosio kariranu koshulju i preko nje pulover. Nogavice od farmerica je zavrnuo na spoljnu stranu obzirom da su mu farmerice bile dugachke.

"Nema veze. Kao de će neko znati. Ovako izgledam baš moderno" pomislio je Bazzi.

2. bazzi krije sok u gacama na velikom odmoru

bazzi misli da postoji musko-zensko prijateljstvo ;3

3. Bazzi kad bi se samolajkovao sa 14 duplih naloga bi rekao "pogrešio sam".

4. Bazzi trenira irski ples

5. bazzi ne muva vukajlijašice kad mu je žena trudna

6. bazzi drka sa dva prsta

7. bazzi uziva u svetu morskih carolija dok ne dodje do dela gde vise ne moze da se stoji

8. кад треба негде да се региструје и сервис га пита "да ли сте старији од 13" баззи се злокобно насмеје, протрља руке и потврдно одговори

9. bazzi prvi maj provodi s porodicom na avali

10. баззијева синпатија се смејала и док је стоковао у једном тренутку како се окретала спојили су им се погледи па је баззи брже боље кад је дошао кући направио им заједничи профил на фејсу (уз наравно http://vukajlija.com/forum/teme/66882-bazzi?strana=23#post_3223322)

11. Dobro ajd dosta sada. ''Bazzi'' šta kažeš na to da sam te dosta pustio da troluješ i da lepo banuješ ovaj i da dođeš sa originala ok? Evo veruj mi da nisi trol level expert nego budaletina koju sam pustio malo da te narod jebava a da ne kažem nikome. TROL JE ISTROLOVAN HA HA
    Pičko matora xD

12. hahaha a ciji je dupli?
    rekao bi paninaro,imaju slicne fazone

13. Doći će sad da kaže sam :)

14. Kad Bayyi go kupa se on stidi se.

15. Olanik uboo iz prve jebeno.
    Bazzi troler Paninaro je xD
    Pozdrav prijatelji dragi.

16. ova tema e sad malo bolesna jer se radi o ceveku od 73 godine

17. Hahahhaahah zaključo si temu brt
    Odoh.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.