bazzi

1. Cara gospodar blic strip humora, paprikaš replika i goveđih provala. Neko čiji je profil okarakterisan kao profil kojime poslednjih nekoliko godina upravlja rendom daunovac. Tip kog je navozao čak i bedni Paninaro. Umire od smeha posle svake svoje provale, dok u isto vreme gladi svoje atletsko stopalo

2. Hahahahah, evo ga. B U S H I D O
    https://www.drnewtons.com/wp-content/uploads/2014/04/SuperheroB_BLOG.jpg
    ta na na na na na
    B A C H M A N
    A
    C
    H
    M
    A
    N

Verni i najdeskriptivniji pratilac mojih postova na webu. Lik koji kapira da svaka druga persona zhivi u bachmanu. Napushava sve redom po netu jer takav je i u RL.

Medjutim, i kao takav superioran, ipak s vremena na vreme popushi bananchinu od random debila kao shto je Cara.

LOOOOOOOOL

3. pazi se, Bushido, navući će te Cara na ban

4. Bazzi ima vikendicu u bachmenu. Bazzi se tamo igra sa svojim drugarom bushidom. Bushido ima babu i dedu u bachmenu. Kada dodje preko leta svima pricha kako on zhivi u zgradi u velikom gradu. Bazzi zheli jednog dana zhiveti u zgradi.

5. Bushido
    Cara gospodar blic strip humora, paprikaš replika i goveđih provala. Neko čiji je profil okarakterisan kao profil kojime poslednjih nekoliko godina upravlja rendom daunovac. Tip kog je navozao čak i bedni Paninaro. Umire od smeha posle svake svoje provale, dok u isto vreme gladi svoje atletsko stopalo

Cara™
    Hahahahah, evo ga. B U S H I D O

ta na na na na na
    B A C H M A N
    A
    C
    H
    M
    A
    N

Verni i najdeskriptivniji pratilac mojih postova na webu. Lik koji kapira da svaka druga persona zhivi u bachmanu. Napushava sve redom po netu jer takav je i u RL.

Medjutim, i kao takav superioran, ipak s vremena na vreme popushi bananchinu od random debila kao shto je Cara.

LOOOOOOOOL

RAT DAUNA
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201006/23592/medium_ts.jpg
    KONACNI OBRACUN

6. lolololo Bushido daunovac

7. udario junak na junaka LOOOOL

8. Nemoj bazzi samo previshe da tovarish. Postoje izveshe shanse da bushido zamrzi bachman trajno.

Onda nechesh imati sa kim igrati se

9. Bushido kako komentarishesh da si na netu opisan kao daunovac iz

B A T C H M A N A
    A
    T
    C
    H
    M
    A
    N
    A

10. Ova tema je otvorena zbog Bazija, ali na kraju povremeno najebe svako po malo na njoj.

11. pseto(88) je iz bachmana, ti si me sa njim zamenio

12. inace zalio mi se da mora da pere opanke svaki put kada ulazi u Beograd

13. Mojne tako, bachman kao i bilo koja druga seledra je drastichno chistija od velikoga grada. Reke govana vam idu ispod puteva. Na svakom semaforu te zaspe smrad govana iz kanalizacije celog bloka.

14. kaizene zatvaraj projekat se izmakao kontroli

15. Svi hoće malo bazzi slave. Prvo erisha, pa sad bushido. Ko je sledeći?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.