bazzi

1. Glupo da te sam trpam.

2. A dobro rasnee. Nije fora sad da tovarish nekog samo zato shto prati ollanika. Jebesh to.
    A glupo je shto i Erish neche da kazhe pa normala da pratim olla kad je uber lik.

N E J A S N O C H E
    E
    J
    A
    S
    N
    O
    C
    H
    E

3. Sine pišaš sam po sebi.

4. pa necu tebe da kopiram, bosanceros mali rodjen iz incesta

5. P
    R
    O
    K
    LJ
    U
    Č
    A
    O

Prihvati da si natrpan nekad, mislim uvek hehehehehe

6. Jeste. Popizdeo je ERISH.

Z A S H T O
    A
    S
    H
    T
    O

7. caro izweeni mi se u pvt jos jednom za ovo

8. tuzno je forsiranje iste fore
    aj cara jos i nekako mu se kroz prste gledati da

9. sasvim ok
    dok god nisu tvoje
    ollanik nije zmija kao sto si ti i vidi se da je lik ladovina dok ti non stop cvilis i trazis potvrdu od nekoga jer si u rl napaceni gimnazijalac, nizak i sa viskom kilograma, slabim prosekom ocena i zato pokusavas da se dokazes nekome jer si u svim aspektima svojeg postojanja samo prosečan lik

10. P R O K Lj U Č O

https://0.s3.envato.com/files/35196341/Steaming%20Kettle%20over%20Campfire%20near%20Lake%20preview%20image.jpg
    Vredja jer je nemoćan ahhahaha
    Au što volim kad se ovako batrga. Ja sam za tebe živi pesak.

11. caro uleti s nekim argumentom brt
    rasni popushta

12. Ajde Erishe ne budi gnjidolino jebiga sad. Bilo mi je krivo jer sam ti spominjao majku a nisi to nichim zasluzhio. To je bilo sa ljudske strane jebote i izvini josh jednom ali nemoj da si pizdurina pa sad da obezvrednjavash kada ti kazhem izvini a to stvarno mislim.

Jebo ga ti

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.