Банован си 9

1. Banovan si jer gde god se pipnem boli me, a nije mi slomljen prst :-))))

2. Banovan si jer moraš bolje da se zagreješ sledeći put :)

3. Banovan si jer kreten nisam preskočio basket u petak pa me boli tetiva (ona šatro zdrava), i plašim se da će sutra fudbal da me "izvini za večeras".

4. Банован си јер ћеш пијуцкати пиће док се другари зноје и гањају лопту :)

5. Banovan si jer je pivo za društvo :-))))

6. Banovan si jer muškarci najbolje znaju :-)))

7. Banovan si jer zbog moje neodgovornosti sinoć nismo podelili dva piva.

8. banovan si jer si propustio priliku za opijanje:)

9. Банован си јер ти никад не пропустиш прилику... за опијање.

10. Banovan si jer te retko "vidjam" pa moram :)

11. banovan si jer se topi sneg...

12. Banovan si jer si banovao predražinja. :)

13. Banovan si onako "zaštitnički" :)

14. banovan si, jer je ban koristan

15. banovana si,jer ni tebi ne skodi...:)

16. Banovan si -šta ti tu meni kurac palac :)))

17. banovani ste, jer ste banu bili skloni :)

18. Banovana si jer koristiš multi-ban :)

19. banovan si jer se buniš :)

20. Banovana si jer je to legitimno.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.