Počivaj u miru mirisni anhele

1. Nema tu dobra dok se ne utaba, kaki kurac kremiranje. Kako ćeš ići preljevati grob čovjeka koji je kremiran i urna mu stoji na kredencu kraj kutije domaćice
    ????????????????????????????????

2. Kolko je ovo premoćna scena,oplačem redovno.

3. https://www.youtube.com/watch?v=40cSdhfZSvA

ЛОЛ Само Булбудер замените са Младеновац.

4. Nemoj bohore u urnu, lezi ko čovjek u sanduk, jebeš kremiranje

5. Bohor do pobede!

6. Marš na onu temu o banovanju otpadnika ako ti se ne sviđa, ko ti jebe mater

7. mrs sa interneta ako ne znas da se ponasas,ko ti jebe mater

8. ja sam pozvaniji na bohorovu sahranu od tebe 253624 puta

9. Na sahranu se ne poziva jebem te usta nepismena

10. ja sam pozvaniji na bohorovu sahranu od tebe 253624 puta

Na sahranu se ne poziva jebem te usta nepismena

Realno ti je šuknuo.

11. nisam upoznat sa pravilima sela gde se na sahranu ne poziva,jbg

kremiracemo bohora i sprziti ga u buksni,ko tupaka oni njegovi iz outlaw-a

12. Haha oplakah par komentara

Pustih suzu i zbog Bohora. Nismo se mnogo družili ali drago mi je bilo poznavati te. Nadam se da si skončao brzo jer
    bolje bolan kraj
    nego bol bez kraja....................

13. umro bohor?! ajme meni, presvisnuću...

14. kremiracemo bohora i sprziti ga u buksni,ko tupaka oni njegovi iz outlaw-a

Jes da nisam u životu zavario, ali ovo se čini kao odlična ideja.

15. Nije to običaj vezan za geografsku dužinu i širinu, evo vidi kako gonzo zna, ljudina. Ne dam bohora na kremiranje, pušite ga živog ako vam se puši.

16. Mene nisu zvali na sahranu patrijarha Pavla pa sam otišo.
    Ko to još zove na sahranu. Samo se na slavu zove.

17. Урадите му слику лепо у фотошопу, на овој правој му је лево уво клемпаво :(

18. Ne dam bohora na kremiranje, pušite ga živog ako vam se puši.

Hahaha mrljo dobra ti ova.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.