da li volite cediti bubuljice

1. Borim se sa potkoznom vec dva dana mi uvo podliveno a iscedicu je jer uzivam gledati

Al smo svojih, jednom me debeli bobo pitao da mu iscedim al sam se uplasio i rekao ajde nek ti mama iscedi meni su prljave ruke

2. meni se pojavila pupcana vrpca iza uveta

3. Ahahahahha bznas li da se to sranje pupcana vrppca sece ba porodjaju i onda se pokazhe detetu na sedmi rodjendan nahhaahhahahaha zamisli traume kad vidis osusheno crevo a izashao si btek iz vrtića

4. haahah gde to brate,ja se ne secam da su mi pokazali,mozda jesu al sam suzbio duboko u podsvest

5. U osnovnoj sam sa nekim paćeninom isao kog su svi maltretirali po starim obichajima i imao je čirčine na licu i jednon mu je neko drmnuo sklepu u potiljak i ovone pukla ta čirasta bubuljica na obrzu i gnojcina odvratna pocela da se sliva niz obraz kao grudva suza hahaahah i neverovatno je bazdilo

6. bazziju baka istiska bubuljice preparatom njegovog ličnog doktora

7. ahhaha kako su ga klepili u potiljak pa mu napred izasla,jel mu dopira do kraja glave?

8. bazzi nema bubuljice njegova koza je svilena

9. a znači ovo je ol i ti 1 na 1 tema jel?
    mwah napooshtam vas

10. ollanik

haahah gde to brate,ja se ne secam da su mi pokazali,mozda jesu al sam suzbio duboko u podsvest

nemam pojma jahahaha mozda samo u mojoj familiji secam se da mi je keva pokazala onako na sekund i nisam.imao vremena da sse udubim u lepotu preko koje me jje hranila ahahahaha ne bi me chudilo da je nesto nprotiv uroka.

11. nemoj terati eru,brate

12. hahahahahaha a kad pogledam stvarno bi me boleo kurac i da su mi pokazali to sta

13. Nemam bubuljice
    Pozz

14. jeste da je izvadjeno zajedno sa mnom iz kevine picke,al sta je tu strasno,priroda i sve

15. Ma znam braze ali koj kurac sedam godina bleji u nekoj kutijici i onda ti bpokazu tu gadost??

16. Pa ahahahahahah zamisli nsta je to bilo i koliko je taj chir nabrekao i bio pod napetoscu kad su ga udarili ubpotiljak i to je puklo ahhahah

17. sad zamisljam tu scenu i nije mi dobro...kako jbt ahahh

18. baš sam skoro pomenuo kako može da se otruje mozak preko bubuljica :O

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.